Klapka György fiának barátnőjét cserben hagyta a biztosító, állítják

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György utazás biztosítás Cserbenhagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György fiának, Klapka Györgynek és baránőjének rémálommá vált Tenerifei nyaralása: a férfi állítja, hogy barátnője egy túra alatt súlyosan megsérült, ám nem akarták őt megműteni, amiért nem volt nála 1.3 millió forintnyi készpénz. Szerinte a biztosítójuk cserben hagyta őket.

Tenerifén nyaralt Klapka György és kedvese, aki egy túra alkalmával eltörte a lábát.

A néhai Klapka György fiának barátnője balesetet szenvedett Fotó: Nagy Attila [origo]

"Aznap felmentünk a Teide vulkáni hegyre, visszafele nem értük el a felvonót, gyalog kellett jönnünk, s Niki akkorát esett, hogy eltört a lába. Mondták az orvosok, hogy azonnal műteni kell, ám erre nem volt elég fedezet. Azonnal hívtam a biztosítót, ahol azt mondták, repüljünk haza, majd otthon ellátják. Egyszerűen nem akarták megérteni, hogy nincs szállítható állapotban, de erősködtek, hogy kifizetik a jegyet, átszállással utazzunk haza. Nem volt nálam 1,3 millió forint, harmadik napja ment a huzavona, mire végül felhívtam a németországi központot. Ott a hölgy nem értette, miért akarom mindenáron hazarángatni a barátnőmet, műtsék meg inkább ott, utalják a fedezetet. Felháborító ez az eset, emberek életét veszélyeztetik ezzel. A műtét miatt Niki egy falatot sem ehetett a kórházban, három napig éhezett és feküdt törött lábbal" - mesélte el a történetet a néhai Aranyember fia, Klapka György a Blikknek.

Liptai Claudia párja, Pataki Ádám megmutatta 8 éves ikerlányait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-liptai-claudia-parja-pataki-adam-megmutatta-8-eves-ikerlanyait-foto.htmlLiptai Claudia párjának, Pataki Ádámnk első házasságából született ikerlányait, a 8 éves Grétát és Annát eddig nem láthatta a nagyközönség. A Gourmet Fesztiválon azonban együtt mutatkoztak és a büszke apa szívesen mesélt is róluk.TV + Sztárok--Íme, az első fotók: ilyen menyasszony volt VV Gigi, azaz Rácz Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-imeaz-elso-fotok-ilyen-menyasszony-volt-vv-gigi-azaz-racz-ildiko.htmlPénteken fogadot egymásnak örök hűséget VV Gigi, azaz Rácz Ildikó, a ValóVilág egykori játékosa, és kedvese, Gyula. Fotósuk pedig feltöltötte közösségi oldalára az első képeket. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Gönczi Gábor és Erdélyi Tímea emelt fővel távozik a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-a-nagy-duett-gonczi-gabor-es-erdelyi-timea-emelt-fovel-tavozik-a-musorbol.htmlA Tények műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak és Erdélyi Tímea színésznőnek ért véget a Nagy Duett vasárnap. Mint mondták, nem búslakodnak, hiszen őket mutatták legtöbbször a műsor során, tehát valahol nyertek.TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját Görög Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-bikiniben-mutatta-meg-gombolyodo-pocakjat-gorog-zita.htmlGörög Zita az Instagram oldalára töltött fel egy bikinis fotót, amin már jól látszik egyre növekvő pocakja.TV + SztárokOrigoChrissy Teigen megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-chrissy-teigen-megmutatta-szules-utani-testet-foto.htmlChrissy Teigent azért szeretik annyira a rajongói, mert őszinte. Ezúttal a szülés utáni testét mutatta meg, és bizony nem tökéletes! TV + Sztárok--Náray Tamás kiosztotta a fanyalgókat: "Mondom ZSIVANSI és nem DZSIVENDZSI"http://www.life.hu/sztarok/20180521-naray-tamas-kiosztotta-a-fanyalgokat-vedelmebe-vette-meghan-marklet.htmlNáray Tamás a hercegi esküvőről értekezett hosszasan a közösségi oldalán. Alaposan kiosztotta a fanyalgókat és az okoskodókat, védelmébe vette Meghan Markle-t.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.