Hódi Pamela bikiniben mutatta meg alakját, kislányával pózol

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke anya-lánya szépség bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kislányával, Berki Natasa Zselykével készített közös, anya-lánya bikinis fotót Hódi Pamela. A képeken jól látszik tökéletes alakja. 

Anya-lánya bikiniket mutatott meg Hódi Pamela Instagram-oldalán. A képeken kislányával, Berki Natasa Zselykével látható. Látszik, hogy Pamelának tökéletes alakja van, férfi követőinek biztosan meg akad majd tekintete formás dekoltázsán. Natasa Zselyke pedig eszméletlenül aranyosan pózol.

Ti melyik anya-lánya kombinációt választanátok?

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Meghan Markle apja, Thomas Markle szívműtéte után már az utcán sétálhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-meghan-markle-apja-thomas-markle-szivmutete-utan-mar-az-utcan-setal.htmlMég nincs egy hete, hogy Meghan Markle édesapjának, Thomas Markle-nek szívét meg kellett műteni, ám úgy tűnik, nemcsak, hogy hazaengedték, de ki is szaladt egy hatalmas kávéért a közeli kávézóba. TV + Sztárok--Harry herceg szívtipró unokatesója, Louis Spencer még szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180522-harry-herceg-szivtipro-unokatesoja-louis-spencer-meg-szingli.htmlTöbbeknek összeszorult a szíve, amikor meglátták egyenruhában a temploba vonulni Harry herceget, azt hitték ugyanis, hogy ő a királyi család utolsó szexi, facér férfi tagja. De ideje felszárítania könnyeket, itt van ugyanis Louis Spencer. TV + Sztárok--Andy Vajna összeöltözött Vajna Timi nagymamájával: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-andy-vajna-osszeoltozott-vajna-timi-nagymamajaval-foto.htmlVajna Timi Instagram-sztorijában osztott meg egy fotót férjéről és nagymamájáról, akik véletlenül összeöltöztek. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien luxusfeleség részelteket árult el esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-vasvari-vivien-luxusfeleseg-reszelteket-arult-el-eskuvojerol.htmlMár nem tiktok, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője úgy döntött, hogy az USA-ban hozza világra gyermekét, ám most újabb fontos eseményre készülnek, az esküvőjükre, amelyről most elárult néhány részeltet. TV + Sztárok--Meghan Markle-t felszólította féltestvére, hogy vigye el apját a Buckingham-palotábahttp://www.life.hu/sztarok/20180522-meghan-marklet-felszolitotta-feltestvere-hogy-vigye-el-apjat-a-buckingham-palotaba.htmlMeghan Markle édesapja szívműtétje miatt kihagyta lánya esküvőjét, ezzel együtt élete legnagyobb álmát sem tudta valóra váltani. Féltestvére szerint most Meghannak kell teljesítenie apja vágyát. TV + Sztárok--KERO is ott volt a Rómeó és Júlia utolsó előadásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-kero-is-ott-volt-a-romeo-es-julia-utolso-eloadasan.htmlJó darabig biztosan ez volt a Rómeó és Júlia utolsó előadása az Operettszínház, melyen KERO is megjelent: így zárták le a darab hosszú évek óta tartó utazását. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.