királyi család Meghan Markle unokatestvér Harry herceg Louis Spencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többeknek összeszorult a szíve, amikor meglátták egyenruhában a temploba vonulni Harry herceget, azt hitték ugyanis, hogy ő a királyi család utolsó szexi, facér férfi tagja. De ideje felszárítania  könnyeket, itt van ugyanis Louis Spencer.

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjétől volt hangos a világsajtó hétvégén. Ahogy mi is megírtuk: szombaton megházasodott II. Erzsébet királynő unokája. De arról is cikkeztünk, milyen nehézségekkel kell szembenéznie Meghan Markle-nek az esküvő után, hiszen a királyi család protokollja igencsak szigorú.

Sokan azonban amiatt is aggódni kezdtek, hogy Harry herceg volt a család utolsó jóképű és facér férfi tagja. Ám ez közel sincs így. Még a People magazin is arról cikkezett, hogy van egy úriember, akinek arca és termete a női szívek tiprására teremtetett. Ő nem más, mint Louis Spencer, aki Spencer grófnak, Diana hercegnő testvérének fia. A hercegi esküvőre édesanyjával és testvérével érkezett. A képek magukért beszélnek.

Louis Spencer családjának hölgy tagjaival érkezett a hercegi esküvőre Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Louis Spencer más eseményeken is jelent már meg családja nő tagjaival Forrás: Dave Benett/Getty Images for Mic/2017 David M Benett/David M Benett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.