Fiatal párjáról beszélt Stohl András Sütő Enikő műsorában

Fotó: Polyák Attila - Origo -
párkapcsolat Sütő Enikő Stohl András szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütő Enikő Stohl Andrással beszélgetett, aki mesélt a párkapcsolatáról, és arról, hogy párja mellett milyen változáson ment keresztül.

Sütő Enikő szerint Stohl András nagyon megváltozott az elmúlt években. Stohl szerint a hatalmas változáshoz, hogy a botrányhős színészből bölcs férfi váljon, kellett egy másik ember, aki a párja.

"Azt sem bánom, azt a tíz évvel ezelőtti Stohl Andrást sem bánom és a hat évvel ezelőttit sem. De fura módon furcsát fogok válaszolni rá. Ehhez kellett egy másik ember. Aki nem én vagyok, hanem a párom, aki nálam jóval fiatalabb, de mégis jóval bölcsebb. Sokáig nem hittem abban, hogy esetleg van lélekvándorlás, vagy hogy folyamatosan tanulni jövünk a földre, vagy hogy egyre nagyobb tudáshalmazzal szerepelünk az életünkben, és ebben a kapcsolatban én nagyon sok mindent tanultam. És azt gondolom, hogy az amit te látsz, az ennek eredménye. (...) 49 éves voltam, amikor találkoztam a párommal. (...) Úgy is mint egy anya, mint egy társ, úgy is mint egy szerető, úgy is mint egy szerelem, és úgy is mint egy legjobb barát elkezdett velem beszélgetni. És azt kérdezte tőle, hogy vajon te még mindig az a Stohl András vagy, aki még éjszakákba bulizni akar menni, aki még különböző botrányokban akar részt venni, vagy te már csak meg akarsz felelni annak a képnek, ami te voltál 30 vagy 40 évesen. (...) Egész egyszerűen azt - idézőjelben - nem szeretem vagy gyűlölöm ebben ebben a kapcsolatban, hogy mindig igaza van. És ez rettenetes!" - mondta őszintén Stohl.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.