Megnősül Hugh Grant, Anna Ebersteint veszi majd feleségül

Forrás: Jeff Spicer/Getty Images/2018 Getty Images/Jeff Spicer -
esküvő Hugh Grant színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Sun úgy tudja, hogy az 57 éves Hugh Grant a hónap végén veszi feleségül Anna Ebersteint, akivel hat éve alkotnak egy párt és három közös gyereket nevelnek.

„Nyugodtan mondhatom, ez egy olyan nap lesz, amiről még Hugh legközelebbi barátai sem gondolták, hogy valaha el fog jönni" – nyilatkozta a lapnak a színész egy barátja.

Forrás: Jeff Spicer/Getty Images/2018 Getty Images/Jeff Spicer

Harry herceg esküvője: Elton John csókkal köszöntötte David Beckhamethttp://www.life.hu/sztarok/20180520-harry-herceg-eskuvoje-elton-john-csokkal-koszontotte-david-beckhamet.htmlAhogy írtunk róla, igazi sztárparádé volt Harry herceg és Meghan Markle szombati esküvőjén. TV + SztárokHarry herceg esküvője: megosztotta az embereket Michael Curry amerikai prédikátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-megosztotta-az-embereket-michael-curry-amerikai-predikator.htmlMichael Curry amerikai prédikátor egyedi stílusban beszélt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A beszéde megosztotta a nézőket. Voltak, akik úgy vélték, újszerű és előremutató volt, mások szerint pedig nem vette eléggé komolyan a dolgát, sőt ellopta a show-t. TV + SztárokEzt üzente Meghan Markle-nek a távollévő beteg édesapja, Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ezt-uzente-meghan-marklenek-a-tavollevo-beteg-edesapja-thomas-markle.htmlAhogy azt tudni lehetett, Meghan édesapja néhány napja szívműtéten esett át Mexikóban, ezért nem tudott részt venni lánya esküvőjén. TV + Sztárok--Így él most Krizbai Teca, a Csillag születik egykori versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-igy-el-most-krizbai-teca-a-csillag-szuletik-egykori-versenyzoje.htmlKrizbai Tecát, a gyengénlátó énekesnőt a 2011-es Csillag Születikben ismerte meg az ország. Bár az éneklést sem hagyta abba, nemsokára diplomázik, és azt is elmondta mivel szeretne a jövőben foglalkozni. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: az exbarátnő Chelsy Davy arca sok mindent elárulhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-az-exbaratno-chelsy-davy-arca-sok-mindent-elarul.htmlBár mosolyogva érkezett, az alábbi elkapott fotó tanúsága szerint nem volt túl jón napja a hercegi esküvőn az exbarátnőnek, Chelsy Davynek. Íme, a kép, kommentár nélkül: TV + Sztárok--15 évet kaphat Aurelio Caversaccio, ha bűnösnek találják az emberablásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-15-evet-kaphat-aurelio-caversaccio-valovilag-gyoztes-ha-bunosnek-talaljak-az-emberablasban.htmlMint azt a Story magazin megírta, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Aureliót és két másik férfit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.