Harry herceg esküvője: megosztotta az embereket Michael Curry amerikai prédikátor

esküvő Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Curry amerikai prédikátor egyedi stílusban beszélt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A beszéde megosztotta a nézőket. Voltak, akik úgy vélték, újszerű és előremutató volt, mások szerint pedig nem vette eléggé komolyan a dolgát, sőt ellopta a show-t. 

Az esküvői ceremóniát sem csak hagyományosan, anglikán szertartás szerint vezették, hanem jelen volt a menyasszony által kiválasztott Michael Curry amerikai prédikátor is, prédikációja pedig kifejezetten tetszett a vendégeknek.Az interneten azonban rengeteg olyan véleményt olvasni, amely szerint a stílusa nem illett a jeles eseményhez. A Daily Mail arról ír, hogy volt, aki egy részeg férfihoz hasonlította a lelkészt, aki ugyanazt mondja, hosszan, csak kicsit mindig másképpen.

Harry herceg esküvője: az exbarátnő Chelsy Davy arca sok mindent elárulhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-az-exbaratno-chelsy-davy-arca-sok-mindent-elarul.htmlBár mosolyogva érkezett, az alábbi elkapott fotó tanúsága szerint nem volt túl jón napja a hercegi esküvőn az exbarátnőnek, Chelsy Davynek. Íme, a kép, kommentár nélkül: TV + Sztárok--Ezek voltak Harry herceg első szavai, amikor megpillantotta menyasszonyát, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ezek-voltak-harry-herceg-elso-szavai-amikor-megpillantotta-menyasszonyat-meghan-marklet.htmlNem szűkölködött megindító pillanatokban Harry herceg és Meghan Markle esküvője. A legmeghatóbb azonban talán az volt, amikor a vőlegény meglátta kedvesét. TV + Sztárok--Az ősi királyi pompa és a modern kor elemeit ötvözi Harry herceg és Meghan Markle esküvői szertartásahttp://www.life.hu/sztarok/20180519-az-osi-kiralyi-pompa-es-a-modern-kor-elemeit-otvozi-harry-herceg-es-meghan-markle-szombati-eskuvoi.htmlKároly walesi herceg, brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája - a London nyugati határában fekvő ősi királyi rezidencia, a windsori kastély Szent György-kápolnájában esküszik örök hűséget amerikai menyasszonyának. A ceremónia, amelyet Justin Welby, Canterbury érseke, az anglikán egyház legfőbb vallási méltósága vezet, közép-európai idő szerint 13 órakor kezdődik, és várhatóan egy órán át tart. Az újdonsült hercegi házaspár ezután nyitott hintón hajtat végig Windsor utcáin, üdvözölve a várhatóan százezres tömeget. TV + Sztárok--15 évet kaphat Aurelio Caversaccio, ha bűnösnek találják az emberablásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-15-evet-kaphat-aurelio-caversaccio-valovilag-gyoztes-ha-bunosnek-talaljak-az-emberablasban.htmlMint azt a Story magazin megírta, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Aureliót és két másik férfit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja.TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András: "Olyan, mintha házasok lennénk"http://www.life.hu/sztarok/20180519-kallaysaunders-andras-es-tolvai-reni-kapcsolata-olyan-mint-egy-hazassag.htmlAndrás nem titkolja, már nagyon vágyik egy babára Renitől.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÁbel Anita és Jakupcsek Gabriella elmondták véleményüket Rippel Ferirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-abel-anita-es-jakupcsek-gabriella-rippel-ferirol-a-bochkorban-az-atvn.htmlNéhány hete arról szóltak a hírek, hogy Rippel Feri ajánlatot tett Tóth Verának és Király Lindának, ami arról szólt: lefogyasztaná őket. Az érintettek kiakadtak, de úgy tűnik, nem csak ők. Most Ábel Anita fejtette ki a véleményét az artistáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.