Súlyos autóbalesetet szenvedett Nyári Edit

Forrás: TV2 -
Nyári Edit Vigyázat, szülővel vagyok! autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Edit nagyon veszélyes helyzetbe került évekkel ezelőtt: egy éles kanyarban megpördült autójával, és majdnem a Dunában landolt.

Nyári Edit súlyos autóbalesetet szenvedett, erről édesapja osztott meg részleteket a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. Kiderült, hogy az énekesnő igen nagy veszélyben volt, ám szerencsére sérülések nélkül megúszta a történteket, de csak kicsin múlt, hogy nem a Dunában landolt.

Súlyos autóbalesetet szenvedett Nyári Edit Forrás: TV2

megpördült és majdnem áttörte a korlátot és majdnem a Dunában landolt,

Gubik Petra mélypontjáról vallott: a lakásból sem mert kilépnihttp://www.life.hu/sztarok/20180516-gubik-petra-melypontjarol-vallott-a-lakasbol-sem-mert-kilepni.htmlOrigoPuzsér Róbert a rossz ízlés helytartójának nevezte Pintér Tiborthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-puzser-robert-a-rossz-izles-helytartojanak-nevezte-pinter-tibort.htmlPuzsér Róbert ezúttal Pintér Tibort vette célkeresztbe, és persze őt sem kímélte. A rossz ízlés széles körben hírhedt helytartójának nevezte. TV + SztárokOrigoÁbel Anita testét gyönyörű virágok takarják: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-abel-anita-testet-gyonyoru-viragok-takarjak.htmlÁbel Anita egy jó ügy érdekében cserélte le ruháit virágkoszorúra: egy ritka bőrbetegségre akarja felhívni a figyelmet, persze a kommentelők nem csak a nemes célt értékelték, hanem Anita alakját is. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika elárulta, korábban modellkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-erdelyi-monika-elarulta-korabban-modellkedett.htmlMeglepő kijelentést tett Erdélyi Mónika: elárulta, hogy korábban a modellkedésbe is belekóstolt és még Párizsba is eljutott. TV + SztárokOrigoÚjra együtt Tóth Andi és Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-ujra-egyutt-toth-andi-es-szabo-adam-szerelem.htmlÚgy tűnik, újra egy párt alkot Tóth Andi és Szabó Ádám. A fiatalok a közösségi oldalukon is felvállalták szerelmüket. TV + SztárokOrigoKét dalt ki kell vennie Tenyának a Jimmy-musicalbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-ket-dalt-ki-kell-vennie-tenyanak-a-jimmy-musicalbol.htmlMegszületett a döntés a Jimmy-musical ügyében: Tenyának két ikonikus dalt ki kell vennie a darabból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.