Gubik Petra mélypontjáról vallott: a lakásból sem mert kilépni

Forrás: FEM3 Café -
Gubik Petra mélypont szorongás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ezt mást nem nagyon látja"

Gubik Petra életének egy megterhelő időszakáról vallott az RTL Klub Reggijében. Az énekesnő is megtapasztalta, hogy milyen az, amikor valaki mélypontra kerül. Ugyan Petra már túl van a nehezén, még mindig emlékszik rá, hogy volt idő, amikor a lakásából sem mert kilépni.

Gubik Petra mélypontjáról vallott Forrás: FEM3 Café

„3-4 évvel ezelőtt kezdtem el tudatosan odafigyelni arra, hogy é ki vagyok, mert nekem is volt mélypontom, nem az a mindennapi, hanem amikor azt éreztem, hogy például a lakásból sem szerettem kimenni. Ezt mást nem nagyon látja" – mondta Gubik Petra. „Úgy mentem ki színpadra, hogy olyan tüneteket produkáltam, hogy elsötétült minden, és majdnem elájultam" – tette hozzá az énekesnő.

Puzsér Róbert a rossz ízlés helytartójának nevezte Pintér Tiborthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-puzser-robert-a-rossz-izles-helytartojanak-nevezte-pinter-tibort.htmlPuzsér Róbert ezúttal Pintér Tibort vette célkeresztbe, és persze őt sem kímélte. A rossz ízlés széles körben hírhedt helytartójának nevezte. TV + SztárokOrigoÁbel Anita testét gyönyörű virágok takarják: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-abel-anita-testet-gyonyoru-viragok-takarjak.htmlÁbel Anita egy jó ügy érdekében cserélte le ruháit virágkoszorúra: egy ritka bőrbetegségre akarja felhívni a figyelmet, persze a kommentelők nem csak a nemes célt értékelték, hanem Anita alakját is. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika elárulta, korábban modellkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-erdelyi-monika-elarulta-korabban-modellkedett.htmlMeglepő kijelentést tett Erdélyi Mónika: elárulta, hogy korábban a modellkedésbe is belekóstolt és még Párizsba is eljutott. TV + SztárokOrigoÚjra együtt Tóth Andi és Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-ujra-egyutt-toth-andi-es-szabo-adam-szerelem.htmlÚgy tűnik, újra egy párt alkot Tóth Andi és Szabó Ádám. A fiatalok a közösségi oldalukon is felvállalták szerelmüket. TV + SztárokOrigoKét dalt ki kell vennie Tenyának a Jimmy-musicalbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-ket-dalt-ki-kell-vennie-tenyanak-a-jimmy-musicalbol.htmlMegszületett a döntés a Jimmy-musical ügyében: Tenyának két ikonikus dalt ki kell vennie a darabból. TV + SztárokOrigoKrasznai Tünde legyőzte függőségét: már nem rabja az alkoholnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-krasznai-tunde-legyozte-fuggoseget-mar-nem-rabja-az-alkoholnak.htmlKrasznai Tündét évekkel ezelőtt az X-Faktorban ismerte meg az ország, de hiába lett harmadik a tehetségkutatóban, az igazi áttörése elmaradt. Káros szenvedélyei elsodorták őt, de most újra megtalálta a helyét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.