Ebből botrány lesz: Meghan Markle apja egy lesifotóssal szövetkezett

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
esküvő Thomas Markle Meghan Markle brit királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig még nem, akkor most biztosan besokallt a királyi család Meghan Markle édesapjától.

Hiába figyelmeztette a Kensington-palota a lesifotósokat, hogy hagyják békén Meghan Markel családját, Harry herceg menyasszonyának édesapjáról a napokban paparazzifotók kerültek elő. A férfit akkor kapták lencsevégre, amikor méretet vettek tőle az esküvői öltönyéhez, vagy amikor egy internetkávézóban a párról olvasott cikkeket. A képeket minden sajtóorgánum leközölte, és a fotós, Jeff Reyner több mint három millió dolláros bevételhez jutott.

Meghan Markle édesapja, Thomas Markle szövetkezett egy lesifotóssal Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

Sajnos azonban kiderült, hogy a képek alanya, az örömapa szövetkezett a paparazzóval. Kiszivárgott az a videó, amin Thomas Markle és a fotós együtt érkeznek meg abba az internetkávézóba, ahol az örömapát lefotózták. A hely tulajdonosa meg is erősítette, hogy a két férfi együtt volt ott, és a fotók elkészülte után távoztak is. A szabó, aki Markle öltönyét varrta, szintén igazolta, hogy a két féfi összejátszott - írja a DailyMail.

Arra egyelőre nincsen bizonyíték, hogy Meghan apja is kapott volna a három milliós fizetségből, de a helyzet így is roppant kellemetlen. Thomas Markle többször is azt nyilatkozta, hogy semmi esetre sem szeretne címlapokon szerepelni, ehhez képest sütkérezik a népszerűségben.

A királyi család még nem reagált, de Harry-t minden bizonnyal érzékenyen érinti majd a dolog. A herceg édesanyja, Diana hercegnő a lesifotósok miatt vesztette életét.

Ismerd meg Nettát, az Eurovízió idei győzteséthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-ismerd-meg-netta-barzilait-az-eurovizio-idei-gyozteset.htmlMint arról korábban már beszámoltunk, az izraeli Netta Barzilai Toy című dalával nyerte a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivált. A 25 éves énekesnő hazájában nagy népszerűségnek örvend, és most úgy tűnik, az egész kontinenst sikerült lenyűgöznie. TV + SztárokOrigoTóth Andi csúnyán visszaszólt Tornóczky Anitánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180513-toth-andi-csunyan-visszaszolt-tornoczky-anitanak.htmlTegnap írtunk róla, hogy háború kezdődött Tóth Andi és Tornóczky Anita között. Anita a #Bochkor című műsorban véleményezte Tóth Andi nyilatkozatát, miszerint a fiatal énekesnő a tengerentúlon is szeretne karriert csinálni, hisz benne, hogy a teheségét ott is elismerik. TV + Sztárok--Aggódnak érte a rajongók: az ügyeletről posztolt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180513-aggodnak-erte-a-rajongok-az-ugyeletrol-posztolt-kobol-anita.htmlKöböl Anita az ügyeletről posztolt Facebook oldalára.TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál: Izraeli győzött, az AWS 21. letthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizios-dalfesztival-2018-izraeli-gyozott-az-aws-21-lett.htmlNetta Barzilai izraeli énekesnő nyerte Toy című dalával a 63. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Lisszabonban. A Magyarországot képviselő AWS Viszlát nyár című számával a 21. helyen végzett. TV + Sztárok--Elmarad Mészáros Árpád Zsolt idei esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-elmarad-meszaros-arpad-zsolt-mazs-idei-eskuvoje.htmlMÁZS és kedvese, Brigi évek óta boldogságban élnek, és együtt nevelik hároméves gyermeküket- A Budapesti Operettszínház sztárja már két évvel ezelőtt megkérte 27 éves kedvese kezét, fél évvel ezelőtt úgy volt, hogy idén összeházasodnak, de idén mégsem mondják ki egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő magyar modell 31. születésnapját ünnepeltehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-mihalik-eniko-magyar-modell-31-szuletesnapjat-unnepelte.htmlRengetegen csodálják Mihalik Enikő gyönyörű magyar modellt, akiről szinte senki nem gondolná, hogy pénteken már 31. születésnapját ünnepelte. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.