Véres filmjelenetben szerepel Csősz Bogi, a Feleségek Luxuskivitelben sztárja

Forrás: Facebook/Csősz Boglárka -
összeverte film Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Boglárka éppen új filmjét forgatja, amiben egy olyan nőt játszik, akit megvernek, meglőnek... erről mesélt a Luxusfeleség.

A Lány az erdőből című amerikai–olasz–magyar koprodukcióban kapott főszerepet Bogi, akit nem kímélt a rendező. Hidegben, esőben kellett véresen a földön csúsznia, majd a földet markolásznia.

Csősz Bogi Forrás: Facebook/Csősz Boglárka

"Nagyon hidegben forgattunk, ráadásul végig esett rám az eső, de voltak már ennél nehezebb napjaink is. Másfél órába telt, míg elkészült. Rendesen kitett magáért a sminkes, csak aztán végig kellett csúsznom-másznom a földön és kaparnom a talajon a fű közt, és itt-ott az is nyomot hagyott rajtam. A szoknyámon van egy nagy vérfolt, mert menekülés közben eltalálnak egy nyílvesszővel, amit aztán kitörök a lábamból. Színészileg izgalmas feladat." - mesélte lelkesen Bogi, a fotókat ITT nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.