Bocsánatot kért a Viszkis Hódi Pamelától, amiért tévesen ítélte meg

Forrás: Mtl -
Hódi Pamela Ambrus Attila bocsánatkérés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila Berki Krisztiánnal töltött ázsiai útja alatt sokat hallott a showman kapcsolatáról, ami alapján igen komolyan bírálta közös könyvükben Hódi Pamelát. A fiatal anyuka közösségi oldalán vágott vissza, a Viszkis pedig bocsánatot kért.

Berki Krisztián és Ambrus Attila nagyon jó barátok lett az Ázsia Express néhány hetes forgatása alatt. Ebben az időszakban mesélt kapcsolatáról a Viszkisnek Berki Krisztián, ami alapján a hírhedt sztár igen keményt véleményt fogalmazott meg Hódi Pameláról, amit közös könyvükben el is lehet olvasni. A sajtó természetesen felkapta az esetet, amire a fiatal anyuka is válaszolt. Elmondta, hogy ő csak örülhet, ha valóban Ambrus mondta Berkinek, hogy hagyja el őt, hiszen amióta ez megtörtént, ő azóta újra boldog és megtalálta a szerelmet is, ám hozzátetette, ahhoz, hogy ilyen véleményt fogalmazzon meg valaki, nem ártott volna a másik felet is meghallgatni. A Viszkis igazat adott Hódinak és nyilvánosan kért bocsánatot.

Ambrus Attila Forrás: Mtl

"Hibát követtem el, hogy nem hallgattam meg Pamelát, az ő oldalát is meg kellett volna ismernem, akkor lett volna ez korrekt a részemről. De Ázsiában ő nem volt ott. Sajnálom, hogy ilyen durván fogalmaztam, nem akartam megbántani egy kisgyermekes édesanyát! De tény, akkor és abban a helyzetben azt gondoltam, ami oda le lett írva. De ez nem egy szentírás, és van, hogy az ember téved. Én tudok bocsánatot kérni! De azt gondolom, nem tettem kárt Pamelában, sőt inkább jót tettem vele, és ha egyszer találkozom vele személyesen, szívesen megismerem az ő oldalát is" - mondta a Borsnak a Viszkis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.