Berki Krisztián megfenyegette Hódi Pamelát: megmutatta volna, hova lesz elásva

Hódi Pamela fenyegetés Ázsia Expressz Viszkis Ambrus Attila Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több megdöbbentő részlet lát napvilágot Berki Krisztián és Ambrus Attila közösen írt könyvéből. Most például a könyvben Berki Krisztián beismerte: megfenyegette gyermeke anyját, Hódi Pamelát, miután hazaérkezett Ázsiából.

Berki Krisztián és Ambrus Attila közösen írta a Rosszfiúk Ázsiában című könyvet, melyet azután készítettek, hogy együtt versenyeztek az Ázsia Expressz című műsorban. A könyvből már kiderült, hogy valójában a Viszkis tanácsolta Berkinek, hogy hagyja el gyermeke anyját, Hódi Pamelát.

Újabb részlet derült ki Berki Krisztián és Hódi Pamela szakításáról Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Most pedig a Ripost azt is megírta, hogy a könyvben még az is olvasható, hogyan fenyegette meg Berki Pamelát, miután eldöntötte, valóban különválnak útjaik.

„Mikor haza jöttem Ázsiából, és közöltem Pamelával, hogy vége, kértem tőle, hogy próbáljuk az egész szakítást diplomatikusan intézni. Hozzátettem azt is, hogy lett egy új barátom, akivel, ha nem megy zökkenőmentesen a dolog, megmutatjuk neki, hova lesz elásva..." - írja a könyvben Berki Krisztián.

Katalin hercegné rajongói már a kórháznál gyülekeznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-katalin-hercegne-rajongoi-mar-a-korhaznal-gyulekeznek-baba.htmlAz egész világ izgalommal várja Katalin hercegné harmadik babájának világra jöttét. A legeltökéltebb rajongók már le is telepedtek a kórház elé. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Ambrus Attila könyvükben tálalnak ki Ázsia Expresszes versenytársaikrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-berki-krisztian-es-ambrus-attila-konyvukben-gyalazzak-azsia-expresszes-versenytarsaikat.htmlMegjelent Berki Krisztián és Ambrus Attila közös könyve, melyben az Ázsia Expresszben átélt élményeiket írték meg, de a versenytárasaikról is ejtettek szót, illetve pocskondiázzák őket. Muri Enikő, Fésűs Nelli és R. Kárpáti Péter sem menekült. TV + SztárokOrigoAvicii halála megrendítette a zenészvilágot, barátai búcsúznak tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-avicii-halala-megrenditette-a-zeneszvilagot-baratai-bucsuznak-tole.htmlA fél világot döbbentette meg a hír, amikor pénteken érkezett a hír: a 28 éves Avicii-t holtan találták. Zenésztársai megrendülve búcsúznak tőle közösségi oldalaikon. TV + Sztárok--Pártos Csilla kevesebb gyermektartást fog kapni: leszállították az összegethttp://www.life.hu/sztarok/20180421-partos-csilla-kevesebb-gyermektartast-fog-kapni-leszallitottak-az-osszeget.htmlNem örülhet Pártos Csilla, ugyanis újabb kedvezőtlen ítélet született ellene: leszállították a volt férjére kiszabott gyermektartás összegét. TV + SztárokOrigoAlpári stílusban elemezték Tóth Andi szexuális életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180421-alpari-stilusban-elemeztek-toth-andi-szexualis-eletet-kommentek.htmlTóth Andi fiatal kora ellenére is jól tűri a közösségi oldalára érkező negatív kommenteket. Ha kell, néha még csattanós választ is ad a rosszindulatú hozzászólásokra. TV + SztárokOrigoEzek voltak Avicii utolsó posztjai a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-ezek-voltak-avicii-utolso-posztjai-a-kozosssegi-oldalakon.htmlA legendás dj utolsó posztját néhány nappal a halála előtt tette közzé: a Billboard-jelölésért mondott köszönetet a Twitteren. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.