Kiderül, VV Fanni holttestét találták-e meg a Fertő tóban

Forrás: -- -
gyilkosság holttest Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, fej és végtagok nélküli holttestet találtak a Fertő tóban az osztrák oldalon, később a fej is előkerült. Felmerült, az is, hogy Novozánszki Fanni lehet a szerencsétlenül járt nő, az egykori valóságshow-szereplő édesanyja is nyilatkozott az ügyben. 

A Lokál arról ír, hogy előkerültek a Fertő tóban talált torzóhoz tartozó végtagok is, így hamarosan kiderülhet, a novemberben eltűnt VV Fanni holttestét találták-e meg, a lány combján és karján ugyanis beazonosításra alkalmas tetoválások voltak.

Forrás: --

"Ügyfelem kész arra, hogy Ausztriába utazzon azonosítani a lánya holtestét. Igaz, az információk szerint a Fertő tónál talált holttest erősen roncsolt, Fanni édesanyja mindenkinél jobban ismerte lányát és ismertetőjeleit" - mondta a lapnak az anya ügyvédje.

A holttest megcsonkításához és eltüntetéséhez eszközökre, megfelelő helyszínre, valamint komoly fizikai erőre volt szükség, nem beszélve a pszichés terhelésről. Ezt aligha tudta volna összehozni a büntetlen előéletű gyanúsított, B. László, ha nem kap valamilyen segítséget - nyilatkozta egy nyomozó a lapnak. Hozzátette, ezért gondolják többen is azt, hogy egy osztrák állampolgár vagy esetleg egy Ausztriában élő magyar segített neki, amennyiben valóban Fanni ügyéről van szó.

A Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick 45 kilót nyomott a fitneszverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-yvonne-dederick-igy-etkezett-fitneszmodellkent.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy készül A Nagy Duettre Erdélyi Tímea és Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-igy-keszul-az-elso-a-nagy-duettre-erdelyi-timea-es-gonczi-gabor.htmlA párosnak a lehető legőrültebb és legvagányabb oldalára lesz szüksége A Nagy Duett első adásában. TV + SztárokOrigoEndrei Judit volt szerelmeiről, múltról, jelenről és jövőről mesélt Joshi Bharatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-endrei-judit-volt-szerelmeirol-meselt-joshi-bharatnak.html"Az emberben akkor fogalmazódik meg, hogy mit kap a szüleitől útravalónak, amikor ők már nincsenek" - emlékezett vissza szüleire Endrei Judit, aki már bánja, hogy korábban nem öntötte szavakba az érzéseit. Az egykori műsorvezető Joshival beszélgetett a múltról, a jelenről és a jövőről a FEM3 Caféban. TV + Sztárok--Autóbalesetet szenvedett Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-autobalesetet-szenvedett-xantus-barbara-szineszno.htmlA színésznőnek nem lett semmi baja, de a kocsi összetört. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella válthatja az ATV-n Hajdú Pétert és az Esti Frizbithttp://www.life.hu/sztarok/20180412-jakupcsek-gabriella-valthatja-az-atv-n-hajdu-petert-es-az-esti-frizbit-osszel.htmlLapinformációk szerint már tudni lehet, ki és milyen műsor kerül vasárnap este az ATV-n Hajdú Péter és az Esti Frizbi helyére. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoNémeth Lajos igazi szívtipró volt egyetemistaként, de neki csak egy valaki kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20180407-nemeth-lajos-igazi-szivtipro-volt-egyetemistakent-de-neki-csak-egyvalaki-kellett-agi.htmlA népszerű meteorológus a Micsoda Nők! adásában mesélt arról, hogy már egyetemistaként beleszeretett későbbi feleségébe.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.