Meghan Markle-t befogadta a királyi család, valaki mégsem szereti

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
Anglia királyi család II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle szeretet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle gőzerővel készül Harry herceggel való közös életére, a királyi család nagy része be is fogadta őt. Van azonban valki, aki nem szívleli a leendő hercegnőt.

Az Express cikke szerint Meghan Markle nem lehet nyugodt a közelgő esküvővel kapcsolatban. Bár a királynő áldását adta frigyükre, van valaki a szűk családból, aki nem szívleli a leendő hercegnőt.

Nem tudni, minek köszönhető András york-i herceg ellenszenve Forrás: AFP/Michel Euler

A tavalyi év karácsonyán Meghan Markle a királyi család több tagjával megismerkedhetett a Sandringham House-ban, ahol Eugénia és Beatrix hercegnő is fantasztikusan érezte magát az amerikai szépséggel, sőt II. Erzsébet férje, Fülöp herceg is nagyon megkedvelte.

Meghan Markle-t valaki nem szívleli a családban Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Egy a családhoz közel álló forrás szerint azonban az ominózus eseményen egy valaki igencsak hidegen fogadta Meghant. Ez a személy pedig nem más, mint a királynő és Fülöp herceg második fia, az 58 éves András herceg. Nem tudni, hogy ez a távolságtartás vajon Meghan Markle amerikai származásának szólt vagy esetleg annak, hogy elvált, mindenesetre a beszámolók szerint a herceg egyértelműen kifejezte ellenszenvét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.