Hosszú Katinka egyelőre nem vonta vissza a válókeresetet

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
házasság válás Hosszú Katinka válóper Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár úgy tűnt, újra minden rendben Shane Tusup és Hosszú Katinka között, a válókeresetet egyelőre nem vonták vissza.

Sokáig úgy nézett ki, elválik egymástól Shane Tusup és Hosszú Katinka, de a rajongók imái meghallgatásra találtak és végül újra kibékült egymással a sztárpár. Három hete még egy szerelmes közös fotót is posztoltak azzal a szöveggel, hogy „te és én a világ ellen".

Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

A Blikk úgy tudja, ennek ellenére egyelőre az úszónő nem vonta vissza a válókeresetet. Ennek több oka is lehet.

Ha egy válóperben a felek közös kérelmet nyújtanak be az ügy szüneteltetésére, az azt jelenti, hogy hat hónap haladékot kérnek a bíróságtól. Ezalatt megpróbálhatnak egyezségre jutni vagyonjogi kérdésekben. Persze, az érzelmi okok sincsenek kizárva, az is előfordult már, hogy a szüneteltetés alatt a felperes és az alperes kibékült. Amennyiben fél év alatt sikerül megegyezni, vagy ha nem jutnak dűlőre, akkor is lehet kérni a per folytatását. Ha viszont ezt nem teszik meg, hat hónap leteltével a per megszűnik. Ilyen esetekben költségként mérsékelt illetéket kell fizetnie a felperesnek. Amennyiben viszont valaki meggondolja magát, és mégsem akar válni, az a hivatalos út, hogy eláll a pertől" – magyarázta a lapnak dr. Kamarás Péter jogi szakértő.

Schobert Norbi 47 éves lett: így köszöntötték születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-schobert-norbi-47-eves-lett-igy-koszontottek-szuletesnapjan.htmlSchobert Norbi betöltötte a 47. életévét, természetesen felesége, Rubint Réka és az Alakreform táborosok nem felejtkeztek el a jeles napról: így köszöntötték a fitneszgurut. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoSzilágyi Szilvia, Caramel felesége fehérneműs fotót osztott meg közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-szilagyi-szilvia-caramel-felesege-fehernemus-fotot-osztott-meg-kozossegi-oldalan.htmlCaramel mindig stílusos és gyönyörű felesége, Szilágyszi Szilvia ritkán mutatja meg magát fehérneműben vagy akár bikiniben, most azonban egy szexi, mégis ízléses fehérneműs képet töltött fel közösségi oldalára. TV + Sztárok--Kelemen Anna vacsorapartnere nem ment el az étterembe, pedig ő nyerte a szavazós randithttp://www.life.hu/sztarok/20180416-kelemen-anna-vacsorapartnere-nem-ment-el-az-etterembe-pedig-o-nyerte-a-szavazos-randit.htmlKelemen Anna betartotta ígéretét, és tényleg elment volna vacsorázni azzal a férfival, aki megnyerte a randevút. A sorsoláson azok vehettek részt, akik elmentek szavazni április 8-án. N. Zsolt azonban nem jelent meg a vacsorán. TV + Sztárok--Így néz ki Zimány Linda smink nélkül: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-igy-nez-ki-zimany-linda-smink-nelkul.htmlZimány Linda egyáltalán nem fél megmutatni, hogyan is néz ki maga természetességében: smink nélküli fotót tett közzé. TV + SztárokOrigoMeghan Markle-t befogadta a királyi család, valaki mégsem szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20180416-meghan-markle-t-befogadta-a-kiralyi-csalad-valaki-megsem-szereti.htmlMeghan Markle gőzerővel készül Harry herceggel való közös életére, a királyi család nagy része be is fogadta őt. Van azonban valki, aki nem szívleli a leendő hercegnőt. TV + Sztárok--Wossala Rozina is csatlakozott a Reggeli csapatáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-wossala-rozina-is-csatlakozott-a-reggeli-csapatahoz.htmlAz RTL Klub reggeli műsora egyéves születésnapját ünnepelte, ebből az alkalomból a régi és új műsorvezetők együtt köszöntötték a nézőket.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.