Sztárok, akik egykor hajléktalanok voltak: Halle Berrytől Daniel Craigig

Daniel Craig Chris Pratt hajléktalan Jim Carrey Halle Berry sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már kacsalábon forgó villában élnek, de volt idő, amikor tető sem volt a fejük felett. Ők igazán tudják értékelni, hogy már nem kell aggódniuk a pénz miatt. Ezek a sztárok ugyanis szó szerint hajléktalanok voltak, mielőtt híresek lettek.

Chris Pratt

Chris Pratt Forrás: Getty Images

Volt idő, amikor a hollywoodi sztárszínész egy autóban tengette napjait. Chris Pratt 19 évesen nagyon kevés pénzt keresett, amiből természetesen lakásra nem tellett. Hawaii-n egy furgonban élt. Ő maga félelmetes, de bájos időszaknak írta le az autóban töltött időszakot, amelyre mégis szüksége volt ahhoz, hogy nagy sztár legyen. Felszolgálóként találkozott ugyanis azzal a színésznővel, aki elindította karrierjét.

Jim Carrey

Jim Carrey Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images

A komédiás családját sem vetett fel a pénz, sőt, nagyon szegények voltak: egy kisbuszban éltek, de folyton mozgásban voltak. Kanada legkülönbözőbb pontjain parkoltatták le a járművet. A bizonytalanság és a pénztelenség természetesen megviselte a színészt, de ezekben a nehéz időkben fejlődött ki az a humorérzéke, amivel megcsinálta karrierjét.

Halle Berry

Halle Berry Forrás: AFP

A színésznő sem ezüstkanállal a szájában született, sokat kellett küzdenie azért, hogy beteljesíthesse álmát, márpedig ő mindig is filmezni akart. Ezért költözött 21 évesen New Yorkba, ám a megspórolt pénze nem tartott sokáig. Mivel otthonról nem kapott támogatást előfordult, hogy hajléktalanszállón húzta meg magát.

Daniel Craig

Daniel Craig Forrás: AFP

James Bond számára sem jött könnyen a siker, de nem adta fel. Ugyan ma már egyáltalán nincs anyagi gondja, valószínűleg sosem fogja elfelejteni, hogyan kezdődött a karrierje. Kezdő színészként nem volt pénze lakásra, a kényelmes otthon helyett kénytelen volt beérni London egyik parkjának padjaival.

Hilary Swank

Hilary Swank Forrás: AFP

Az Oscar-díjas színésznőnek is meg kellett küzdenie azért, hogy sikeres és elismert legyen. Egy lakókocsiparkban kezdődött az élete, de édesanyjával Los Angelesbe költöztek, hogy Hilary beindíthassa karrierjét. Kezdetben egy autóban éltek, de olykor egy-egy eladott, de még üresen álló lakásba is beköltözhettek.

MC Hawer alkoholizmusa alatt milliós tartozásokat halmozott fel, most behajtjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-mc-hawer-alkoholizmusa-alatt-millios-tartozasokat-halmozott-fel-most-behajtjak.htmlEgyszerre három végrehajtás is indult az MC Hawer, azaz Koczka Géza ellen, akitől így közel 8 millió forintot követelnek. Majdnem lakását is elárverezték, végül sikerül megegyezni a behajtócégekkel. TV + Sztárok--Forró pillanat az RTL új sorozatában: rajtakapta kolléganőjét a liftben a tanár úrhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-forro-pillanat-az-rtl-uj-sorozataban-rajtakapta-kolleganojet-a-liftben-a-tanar-ur.htmlAz RTL Klub legújabb sorozatának következő epizódjában egy igen forró pillanatnak is szemtanúi lehetünk: Vasvári Szilárd tanár úr érdekes helyzetben „nyit rá" kolléganőjére. TV + Sztárok--Meghan Markle Harry herceg nélkül utazott Amerikábahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-meghan-markle-harry-herceg-nelkul-utazott-amerikaba.htmlMeghan Markle házassága előtti utolsó útja Amerikába vezetett. Vőlegénye, Harry herceg nélkül kerekedett fel, szüksége volt erre a kikapcsolódásra. TV + Sztárok--Pásztor Anna megmutatta, hogyan készült a microdermal piercing (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180406-pasztor-anna-megmutatta-hogyan-keszult-a-microdermal-piercing-18.htmlKözösségi oldalára feltöltött vidójával sokkolta követőit Pásztor Anna. Azt mutatta meg, hogyan készült legújabb testékszere, a microdermal piercing. Tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiakadtak rajongói Lorde-rahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-kiakadtak-rajongoi-lordera.htmlKiakadtak rajongói Lorde-ra: az énekesnő közösségi oldalára feltöltött fotóján háborodtak fel. TV + SztárokOrigoMárta néni, Geszti Péter édesanyja nyugdíjba ment, így telnek a napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180406-marta-neni-geszti-peter-edesanyja-nyugdijba-ment-igy-telnek-a-napjai.htmlTöbb rádióadón is szerepelt Geszti Péter édesanyja, Márta néni, a hallgatók imádták szókimondó stílusát. Azonban régta nem hallottuk hangját az éterben, nyugdíjba ment, dédunokája született, jó kedve még mindig nem hagyta el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.