Tóth Andi Szabó Ádámmal való kapcsolatáról vallott: "Jegeltük ezt a kérdést"

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
Szabó Ádám A Nagy Duett szerelem vallomás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már szinte biztosnak tűnt, hogy egy párt alkot Tóth Andi és Szabó Ádám, az énekesnő most lehűtötte a kedélyeket és elárulta, most nem fér bele az életébe a szerelem.

A Glamour Gálán bombaként robbant a hír, miszerint összejött Tóth Andi és Szabó Ádám. A fiatalokat többen is látták csókolózni. Ezt követően az énekes még egy közös, kézfogós képet is feltöltött Instagram-oldalára, amelyből arra lehetett következtetni, hogy tovább bimbózik kapcsolatuk.

Tóth Andi most tiszta vizet öntött a pohárba Forrás: Instagram/Tóth Andi

Most azonban Tóth Andi lehűtötte a kedélyeket és elárulta, számára most a munka az első. Ugyanakkor azt bevallotta, hogy tetszik neki a srác, jól kijönnek, így akár bármi megtörténhet közöttük A Nagy Duett alatt, amelyben egymás ellen versenyeznek.

Ádám és én szimpatizálunk egymással, ezt kár is lenne tagadni. Közel négy éve barátok vagyunk, és a baráti körünk is egyezik, ezért eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk együtt. Igaz, hogy randiztunk, de A Nagy Duett miatt pedig végképp jegeltük ezt a kérdést. Jelenleg a munkámra szeretnék koncentrálni, mert ez az első az életemben. Ami a köztünk levő kapcsolatot illeti, úgy gondolom, még akármit hozhat a jövő. Ádám személyében egy nagyon kedves srácot ismertem meg, de most valahogy nem fér bele az életembe a szerelem" – mesélte Andi a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.