Szinetár Dóra megható posztban emlékeztetett mindenkit a Down-szindróma világnapjára

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
világnap Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta megszületett Szinetár Dóra kisfia, azóta a március 21-e is teljesen más értelmet nyert számára. A Down-szindróma világnapján arra figyelmeztette az embereket, hogy figyeljenek a Down-szindrómásokra, és szeressék őket. 

Szinetár Dóra tavaly szeptemberben adott életet kisfiának, Makaranczi Benjaminnak. Később a színésznő megosztotta a nyilvánossággal, hogy kisfia enyhén Down-szindrómás. Ezért is bír nagy jelentőséggel a színésznő életében március 21-e, hiszen az a Down-szindróma világnapja. Dóra a világnap alkalmából megható posztban emlékeztetett mindenkit, hogy figyeljenek ezekre az emberekre, és szeressék őket.

Szinetár Dóra ezt posztolta a Down-szindróma világnapján Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

"

kérlek Titeket, hogy figyeljetek Rájuk, és szeressétek Őket! Csodálatos emberkék!!!

Kiderült: egy éve boldog párkapcsolatban él Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180322-egy-eve-boldog-parkapcsolatban-el-gaspar-evelin.htmlZajlik az élet Gáspár Evelinéknél. A fiatal szépség elárulta, hamarosan pénzügyi diplomát szerez, nemrég egy szemműtéten esett át, és párkapcsolatáról is izgalmas részleteket árult el. Szóba került még drasztikus fogyása is, aminek kapcsán elmondta, most már elégedett testével, valamint édesapjáról is mesélt Berki Krisztiánnak. Mint elmondta, Győzike a legnagyobb fanja.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia lesz A Nagy Duett műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180322-liptai-claudia-lesz-a-nagy-duett-musorvezetoje.htmlKorábban is vezette már a műsort, tavaly Till Attila váltotta.TV + SztárokOrigoParis Jacksonnal jár Cara Delevingne: közös videót is posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-paris-jacksonnal-jar-cara-delevingne-kozos-videot-is-posztoltak.htmlÚjra rátalált a szerelem Cara Delevingne-re. A modell Michael Jackson lányával, Parisszel jött össze. TV + Sztárok--Geronazzo Mária és a magyar Ken baba vonzódnak egymáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-geronazzo-maria-es-a-magyar-ken-baba-vonzodnak-egymashoz.htmlA magyar Ken babaként elhíresült Einwiller Gregor és Geronazzo Mária zavarba ejtette a médiát, most újabb részleteket árultak el kapcsolatukról és egymást iránti vonzódásukról. TV + SztárokOrigoLuxus Dalmát bikinis terhesfotói miatt kritizáljákhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-luxus-dalmat-bikinis-terhesfotoi-miatt-kritizaljak-a-kommentelok.htmlBikiniben mutatta meg pocakját a 7 hónapos terhes Smaltig Dalma. Neki is estek a kommentelők, mondván, nem helyes, amit tesz. TV + SztárokOrigoDamu Roland állítja, ki van tiltva a szinkronstúdiókbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-damu-roland-allitja-ki-van-tiltva-a-szinkronstudiokbol.htmlDamu Roland állítja, a legtöbb szinkronstúdióból ki van tiltva. Pedig ha tehetné, több szinkronmunkát elvállalna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.