Tápai Szabina fogyás edzőterem Kucsera Gábor Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábornak komoly kritikusa akadt: a 4 éves kisfia, Beni kerek perec megmondta neki, hogy kövérnek tartja.

Kucsera Gábor az utóbbi esztendőben kissé elhagyta magát és szinte ő maga sem vette észre, hogy jól kidolgozott felsőteste már rég a múlté és „aputeste" lett. Egyszer azonban eljött a fordulópont, amikor rájött, itt az ideje, hogy változtasson életmódján. Először Kulcsár Edina vőlegényének, Csutinak a javaslatára ment el edzeni, ma pedig már rendszeresen látogatója az edzőteremnek.

A sztársportoló a FEM3 Élet-Forma című műsorában elárulta, legnagyobb kritikusa meglepő módon nem a felesége, Tápai Szabina, hanem a 4 esztendős kisfia. Pluszkilói ugyanis még Beninek is feltűntek.

Nyáron csak feküdtem, aztán egyszer elkezdte paskolni a hasamat... És megszólalt, hogy „húha, de dagi vagy". Mondom, köszi szépen, így 4 évesen..." – mesélte nevetve Kucsera Gábor, aki a rendszeres edzéseknek hála immár 12 kilótól szabadult meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.