Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm üzent a rajongóknak

Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld -
Sabine Kehm rajongók Michael Schumacher állapot menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher családja szinte soha nem nyilatkozik semmiről, ami a pilótához köthető, most azonban kivételt tettek: a család menedzsere a rajongóknak üzent. 

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, a család azóta nem nagyon kommunikál a pilóta állapotáról. A rajongók ettől függetlenül rendületlenül szorítanak a sportoló gyógyulásáért, és persze nagyon sokszor kénytelenek pusztán találgatni arról, mi lehet most Schumacherrel.

Végre megszólalt Michael Schumacher menedzsere Forrás: DPA/AFP/Kay Nietfeld

A család hosszú idő után azonban most megszólalt, és üzent azoknak a rajongóknak, akik nem vesztették el a hitüket, és bíznak abban, hogy a hétszeres világbajnok egyszer újra talpra áll - írja a Daily Star. "Amit elmondhatunk, az az, hogy a család nagyon értékeli a rajongók empátiáját. Az emberek látják és tudják, hogy az ő egészségi helyzetét nem szabad megosztani a nyilvánossággal" - mondta Schumacher menedzsere.

Michael Schumacher rokonai a csodát várják

Michael Schumacher állapotáért évek óta izgul a fél világ, és most kiderült, hogy a közvetlen környezete szerint érdemes még hinni a gyógyulásban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.