Istenes Bencét tetoválásai születésére és Fluor Tomira emlékeztetik

Forrás: Bertalan Ádám -
Születés Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence barátság test tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két új tetoválást is csináltatott nemrégiben Istenes Bence, akinek alkarján így egy cápa és egy óra kapott helyet. Követői rögtön találgatni kezdek, vajon mit jelenthetnek a rejtélyes motívumok, most azonban ő maga rántotta le a leplet a minták titkáról.

"Az órán látható szám az én születési időpontom" - árulta el a Borsnak Istenes Bence, akit arról kérdeztek, a karjára tetováltatott órán miért épp a 00:10 időpont látható. A műsorvezető és vlogger a napokban tett közzé fotót új tetoválásairól: egy óráról és egy cápáról, melyek az alkarján kaptak helyet. Azt mondja, semmi misztikus jelentése nincs az időpontnak, tetszett neki az óra, amelybe egy időpontot is bele kellett tetoválni, így saját születésére esett a választása.

Nemcsak az óra, hanem a cápa is jelentéssel bír, ez pedig Fluor Tomira emlékezteti majd Istenest. "A cápát Fluor miatt rakattam fel, ez a kedvenc állata. Épp kint van nálam látogatóban Kölnben, itt látta meg, hogy rám került a minta. Konkrétan elsírta magát, amikor észrevette, nagyon cuki volt. Most ő is gondolkodik, hogy magára tetováltatja az én kedvenc állatomat" - mondta Istenes Bence, akire hamarosan újabb minta kerül majd, hiszen második gyermeke tiszteletére is készül majd egy, ahogyan első gyermekét, Nátánt A kis herceg jelképezi testén.

Lola egy rejtélyes férfivel pózol közösségi oldalára feltöltött fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-egy-ferfival-kozos-kepet-osztott-meg-edzes-kozben-lola.htmlEdzés közben posztolt közös képet Lola egy sármos, rejtélyes férfivel. Egylőre nem tudni, hogy szerelem vagy talán csak barátság van közöttük. TV + SztárokOrigoErős Antónia eltűnt a képernyőről: családjával külföldre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180321-eros-antonia-eltunt-a-kepernyotol-csaladjaval-kulfoldre-utazott.htmlRengetegen hiányolták az RTL Klub Híradójából Erős Antóniát. Most kiderült, a tévés azért tűnt el, mert családjával a tengerentúlra utazott. TV + Sztárok--Hódi Pamela nem bocsát meg Berki Krisztiánnak: megsértette őt kijelentésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hodi-pamela-nem-bocsat-meg-berki-krisztiannak-megsertette-ot-kijelentesevel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. TV + Sztárok--Ledobta ruháit ÉNB Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ledobta-ruhait-enb-zsofi-kovacs-dora.htmlElképesztően szexi fotót osztott meg magáról közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kovács Dóra. TV + SztárokOrigoL.L. Junior és Körtvélyessy Kinga végleg szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ll-junior-es-kortvelyessy-kinga-vegleg-szakitottak.htmlNem először, de nagyon úgy tűnik, hogy utoljára szakított L.L. Junior és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga. A lány nyilatkozott is kapcsolatuk végretéréséről és leszögezte, innen nincs visszaút. TV + Sztárok--Tücsi ismét költözik: ezúttal úja Magyarországon lesznek egy darabighttp://www.life.hu/sztarok/20180321-tucsi-ismet-koltozik-ezuttal-uja-magyarorszagon-lesznek-egy-darabig.htmlEgy unalmas perce sincs Tücsinek mióta Sofron István jégkorongozóval alkot egy párt. Mindig történik valami, és mindig költöznek: most az utóbbira került sor, ismét! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.