Erdélyi Mónika és lánya, Molli mostantól jobban figyelnek egészségükre

szülő Erdélyi Mónika család egészség edzés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika és lánya nagy dolgot határoztak el, sportosabb életet akarnak élni, ezért gyalog indultak el szokásos szombati "drogéria túrájukra" pénteken. Nem, nem írtuk rosszul...

Sportosabb életet akar élni Erdélyi Mónika és lánya, Molli. Ezt pedig legújabb videójukban jelentették be. Megpróbálnak kevesebbet autózni, többet mozogni, így gyalog indultak el szokásos szombati "drogéria túrájukra" pénteken.

"Már érzem is a drgoéria szagot" - mondta Molli. Édesanyja hozzátette: imádják a drogériákat. "Mindent, amit magunkra lehet kenni, a fürdődolgokat, ezért most beszerezzük a heti adagot!" Majd meg is mutatta szerzeményüket: egy új arcmaszkot. A videóban egyébként egy gombóc fagyival is üzentek a tavasznak, hátha jobban siet majd, de játszóház, a nagymama kanapéja és számos dolog előkerül még az összeállításban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.