Scarlett Johanssonnal és Cameron Diazzal is hírbe hozták Harry herceget

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
Scarlett Johansson botránykönyv Cameron Diaz botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent az a botránykönyv, amelyben a brit írónő, Katie Nicholl beszámol Harry herceg korábbi afférjairól.

Ma jelent meg Katie Nicholl Harry: Life, Loss, and Love című könyve, amelyben az írónő lerántja a leplet Harry herceg korábbi afférjairól. A kötetből kiderül, hogy Diana kisebbik fia egy éjszakai klubban egyszer összegabalyodott Scarlett Johanssonnal, de remekül érezte magát Madonna egyik partiján is.

Harry azonban nem csak a bulikban ismerkedett, Cameron Diazzal például egy neves edzőteremben futott össze. Állítólag ők maguk is nagyon meglepődtek a találkozáson és a színésznő szinte azonnal belehabarodott a hercegbe. Elkérte a telefonszámát és kért tőle egy újabb találkozót. Harry azonban nem vette komolyan, kinevette őt. Végül nem lett a dologból semmi.

Harry herceg mindig népszerű volt a hölgyek körében Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az írónő azt írja, Harry valóban odáig volt Chelsy Davy-ért, ugyanakkor, amikor a lány nem volt vele, akkor azért más nőket is szemügyre vett. A herceg másik nagy szerelme Cressida Bonas volt, de a modell-színésznő (ellenben Meghan Markle-lel) nem volt hajlandó feladni a karrierjét azért, hogy hercegné válhasson belőle - írja a RadarOnline.

Ilyen lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortájahttp://www.life.hu/sztarok/20180320-ilyen-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvoi-tortaja.htmlAz Instagramon mutatta be a Kensington palota azt a cukrászt, aki Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortáját készíti majd. Azt is elárulták, milyen ízű lesz az édesség.TV + Sztárok--Dér Heni lesz a X-Faktor női mentora?http://www.life.hu/sztarok/20180320-der-heni-lehet-a-x-faktor-noi-mentora.htmlEgyelőre az RTL Klub még nem jelentette be, hogy ki veszi át Radics Gigi helyét az X-Faktorban, sejteni azonban már lehet: sokan Dér Henire tippelnek, és nem véletlenül! Árulkodó fotót tett közzé Instagram-oldalán.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoAgyonlőtte exfeleségét és magával is végezni akart az egykori gyereksztár, Kevin Cranehttp://www.life.hu/sztarok/20180320-agyonlotte-exfeleseget-es-magaval-is-vegezni-akart-az-egykori-gyereksztar-kevin-crane.htmlMegölte exfeleségét és saját magára is rálőtt a Disney egykori gyereksztárja, Kevin Crane. TV + SztárokThinkstockPindroch Csaba és Cseke Katinka a főiskola alatt jártak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-pindroch-csaba-es-cseke-katinka-a-foiskola-alatt-jartak-egymassal.htmlSzínpadi csókból lett szerelem Cseke Katinka és Pindroch Csaba között még a főiskolán. A színésznő elárulta: 2 évig éltek együtt. TV + SztárokOrigoBálint Emese az angol királyi családdal levelezikhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-balint-emese-az-angol-kiralyi-csaladdal-levelezik.htmlA 28 évesen is szűz, Bálint Emese nemcsak jövendőbeli hercegét keresi, hanem igazi hercegekkel is levelezik. Most megmutatta azokat a leveleket, amelyeket az angol királyi családdal váltott. TV + SztárokOrigoVV Jerzy megházasodott: elvette szerelmét, a Cirque du Soleil balettművészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-vv-jerzy-elvette-szerelmet-a-cirque-du-soleil-balettmuveszet.htmlCsodálatos és titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent VV Jerzy szerelmének a Cirque du Soleil balettművészének, akivel már egy jó ideje egy párt alkotnak. Amerikában ismerkedtek meg egymással, a kapcsolatuk pedig olyan, mint egy tündérmese. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.