Pindroch Csaba és Cseke Katinka a főiskola alatt jártak egymással

csók színpadi csók párkapcsolat szeretet szerelem Cseke Katinka főiskola Pindroch Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színpadi csókból lett szerelem Cseke Katinka és Pindroch Csaba között még a főiskolán. A színésznő elárulta: 2 évig éltek együtt. 

A színpadi csókról beszélgettek Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában, amikor Cseke Katinka elárulta, szövődhetnek szerelmek, ha két színész között kialakul a szikra egy színpadi csóknál. Elárulta: ő például a főiskola alatt Pindroch Csabával élt együtt.

"Addig csókolóztunk a fősikola első két évében, hogy utána két évig együtt éltünk" - mesélte a műsorban Cseke Katinka saját magáról és Pindroch Csabáról. A Borsnak pedig arról is beszámolt, hogy olyan színész is van, aki a színpadon is vállalja az igazi csókot. "Ha gusztusos a partner, tiszta és vonzódnak egymáshoz, akkor miért ne? Szerintem a színészek kilencven százaléka, aki párkapcsolatban él, mind úgy jött össze a kedvesével, hogy vagy együtt forgattak, vagy együtt voltak színpadon" - mondta a színésznő. Azt is elmondta, hogy a főiskolán szinte mindenki mindenkivel csókolózott a helyzetgyakorlatok alkalmával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.