esküvő házasság herceg Peru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megházasodott Christian hannoveri herceg, kedvesét hazájában, Peruban vette feleségül.

Bár hivatalos körülmények között Londonban 5 hónapja már kimondta egymásnak a boldogító igent a 32 esztendős Christian hannoveri herceg és párja, a 25 éves Alessandra de Osma, most az ifjú feleség hazájában, Peruban is oltár elé álltak a szerelmesek.

Alessandra de Osma és Christian hannoveri herceg Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Raul Sifuentes

Az ifjú házasok, akik még 2005-ben Peruban ismerkedtek meg egymással, ezúttal is nagyon elegánsak voltak, a korábban divattervezőként dolgozó Alessandra azt a Tiarát viselte, amely korábban Caroline monacói hercegnő fején is volt.

Az eseményre rengetegen kaptak meghívást, a vendégek között volt többet között Beatrix és Eugénia yorki hercegnő is - számolt be róla a HELLO magazin.

Dér Heni lesz a X-Faktor női mentora?http://www.life.hu/sztarok/20180320-der-heni-lehet-a-x-faktor-noi-mentora.htmlEgyelőre az RTL Klub még nem jelentette be, hogy ki veszi át Radics Gigi helyét az X-Faktorban, sejteni azonban már lehet: sokan Dér Henire tippelnek, és nem véletlenül! Árulkodó fotót tett közzé Instagram-oldalán.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoAgyonlőtte exfeleségét és magával is végezni akart az egykori gyereksztár, Kevin Cranehttp://www.life.hu/sztarok/20180320-agyonlotte-exfeleseget-es-magaval-is-vegezni-akart-az-egykori-gyereksztar-kevin-crane.htmlMegölte exfeleségét és saját magára is rálőtt a Disney egykori gyereksztárja, Kevin Crane. TV + SztárokThinkstockPindroch Csaba és Cseke Katinka a főiskola alatt jártak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-pindroch-csaba-es-cseke-katinka-a-foiskola-alatt-jartak-egymassal.htmlSzínpadi csókból lett szerelem Cseke Katinka és Pindroch Csaba között még a főiskolán. A színésznő elárulta: 2 évig éltek együtt. TV + SztárokOrigoBálint Emese az angol királyi családdal levelezikhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-balint-emese-az-angol-kiralyi-csaladdal-levelezik.htmlA 28 évesen is szűz, Bálint Emese nemcsak jövendőbeli hercegét keresi, hanem igazi hercegekkel is levelezik. Most megmutatta azokat a leveleket, amelyeket az angol királyi családdal váltott. TV + SztárokOrigoVV Jerzy megházasodott: elvette szerelmét, a Cirque du Soleil balettművészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-vv-jerzy-elvette-szerelmet-a-cirque-du-soleil-balettmuveszet.htmlCsodálatos és titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent VV Jerzy szerelmének a Cirque du Soleil balettművészének, akivel már egy jó ideje egy párt alkotnak. Amerikában ismerkedtek meg egymással, a kapcsolatuk pedig olyan, mint egy tündérmese. TV + Sztárok--Berki Krisztián balesetezett, állítólag őrjöngött a buszvezetővelhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-berki-krisztian-balesetezett-allitolag-orjongott-a-buszvezetovel.htmlBerki Krisztián és kedvese, Katona Renáta egy busszal karambolozott a hosszúhétvégén. A buszon utazó egyik utas szerint Berki az ütközést követően felszállt a buszra, és ordítani kezdett a sofőrrel, sőt, az utasoknak is beszólt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.