Insatgram-oldalán mutatta meg szerelmét Ganxsta Zolee: fotó

Ganxsta Zolee fotó szerelem Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee-ra egy fájdalmas szakítás után talált rá újra a boldogság, eddig azonban nem mutatta meg a rapper azt a hölgyet, aki örömöt hozott az életébe, most azonban megtette!

Rengetegen aggódtak Ganxsta Zolee-ért azután, hogy a rapper és korábbi barátnője szakítottak. Ganxsta kétségbeejtő üzeneteket tett közzé Facbeook-oldalán: „Nem tudom, hogyan tovább, lehet, hogy nincs is" – írta ki akkor a rapper, így nem csoda, hogy sokan megijedtek, és rögtön együttérzésükről biztosították a zenészt.

Ganxsta Zolee megmutatta szerelmét "Fotó: Polyák Attila - Origo "

Úgy tűnik azonban, hogy a pillanatnyi kétségbeesést sikerült leküzdeni a zenésznek, sőt, a boldogság is rátalált újra. Azonnal azonban nem kürtölte világgá az örömét, egészen eddig egy fotót sem mutatott arról a hölgyről, aki ismét felvillanyozta. Nemrég azonban kivételt tett, és Instagram-oldalán közzétett egy képet szerelméről.

a názáreti (@zanazoltan) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.