Kínai sztár lopta el a Neoton számát: perre készül Végvári Ádám

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal -
Végvári Ádám per Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végvári Ádám perre készül: egy kínai popsztár lopta el a Neoton együttes Karnevál című számát, és sikert sikerre halmoz vele.

Nemzetközi jogászokhoz fordult Végvári Ádám, mert egy kínai énekes ellopta a Neoton együttes Karnevál című számát. Jacky Cheung engedély nélkül használta fel a dalt, más címet is adott neki: First Kiss, azaz Első csók címmel énekli - írta a Bors. A kínai sztár ugyan feltünteti szerzőként Végvárit, de engedélyt nem kért tőle. A Neoton énekese akkor fordult jogászokhoz, amikor kiderült az is, hogy Cheung turnéján Guinness-rekordot döntött a nézőszám.

Végvári azt mér elérte, hogy a tévés megjelenések után pénzt kapjon, a koncertekét és a lemezmegjelenésekért azonban továbbra sem fizetnek.
"Márpedig szerzőként nemcsak nekem, hanem az örököseimnek is elidegeníthetetlen joga van a dal mindenféle használatához. Egy rajongóm hívta fel a figyelmemet a kínai számra, máskülönben talán sosem szerzek tudomást róla. Az biztos, hogy ezt nem hagyom annyiban" - mondta a lapnak Végvári Ádám.



Visszavonul Szántó Dávid sportriporter: hátat fordít a médiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-visszavonul-szanto-david-sportriporter-hatat-fordit-a-medianak.htmlAbbahagyja a tévézést Szántó Dávid sportriporter - írja az Origo.hu.TV + SztárokOrigoHamarosan férjhez megy a TV2 műsorvezetője, Béres Anett, a ValóVilág egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180317-hamarosan-ferjhez-megy-a-tv2-musorvezetoje-beres-anett-a-valovilag-egykori-sztarja.htmlBéres Anett a ValóVilágban tűnt fel, most azonban a TV2-n láthatjuk rendszeresen, ő a Hívj és nyerj! háziasszonya. Az egykosi valóságshow-sztárnak nem csak a karrierje, a magánélete is rendben van, alig várja, hogy férjhez menjen.TV + Sztárok--Újabb részletek VV Fanni haláláról: eddig ismeretlen férfit hallgatott ki a rendőséghttp://www.life.hu/sztarok/20180317-ujabb-reszletek-vv-fanni-halalarol-megdobbento-dolgot-allit-a-gyanusitott.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosának korábbi ügyvédje meglepő részleteket árult el a gyanúsított vallomásából. Van egy férfi, aki mellette tanúskodott, és azt is elmondta, B. László hogyan jutott be a lány lakásába.TV + SztárokOrigoNyitott kabátban mutatta meg melleit és pocakját Vasvári Vivien a Feleségek luxuskivitelben szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180316-nyitott-kabatban-mutatta-meg-melleit-es-pocakjat-vasvari-vivien-a-felesegek-luxuskivitelben.htmlVasvári Vivi hamarosan világra hozza második gyermekét, de addig is posztolt egy nagyon szexit. TV + Sztárok--Gáspár Laci: "Nagyon örülök, hogy harmadszor is benne lehetek az X-Faktorban mentorként!"http://www.life.hu/sztarok/20180316-gaspar-laci-orul-hogy-harmadszor-is-az-x-faktor-mentora-lehet.htmlOrigoÍgy edzi testét Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20180316-igy-edzi-testet-britney-spears-36-eves-enekesno.htmlBritney Spears testsúlyának változásait évről évre nyomon követhettük, és volt, amikor már nem hittük, hogy újra bombateste lesz az énekesnőnek. Nos, a sokáig pluszkilókkal küzdő sztár 36 évesen jobban néz ki mint fiatalabb korában, amit a rendszeres edzéseknek is köszönhet. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.