Babakocsiban tolta feleségét B. Tóth László

Forrás: Facebook/B. Tóth László Hivatalos Oldala -
feleség dj rádiós B. Tóth László lemezlovas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. Tóth László még óvodás volt, amikor rábízták a szomszéd babakocsis gyermekét. A kislányt később felnőttként feleségül is vette.

Meglepő történetet mesélt el B. Tóth László Joshi Bharatnak, kiderült, hogy a rádiós-lemezlovas kicsi korától kezdve ismerte első feleségét, Évát. Még óvodás volt, amikor rábízták a babakocsiban alvó kislányt.

Négy és fél évesen toltam őt a babakocsiban a Tinódi téren, és egyszer felborultam vele. Mert nem toltam, hanem rohantam. Sóderes volt az út, egy nagyobb kavicsban megakadt a kocsi eleje és borult. Ebből is komoly balhé lett." – idézi B. Tóth László szavait a Bors.

B. Tóth László első feleségét tologatta babakocsiban Forrás: Facebook/B. Tóth László Hivatalos Oldala

Persze kapcsolatukból nem lett egyből szerelem. Annak ellenére, hogy gyakran átjártak egymáshoz játszani, végül csak a középiskola végén jöttek rá, hogy többet éreznek barátságnál.

Az érettségije környékén szerettünk egymásba. Nem volt a szerelem töretlen, mindig akadtak gondok, bajok, ahogy lenni szokott, de végül összeházasodtunk. Úgy negyvenöt évig éltünk együtt, ebből közel harminc évig voltunk házasok." – mondta a legendás lemezlovas a lapnak, aki jelenleg második feleségével él együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.