Kabát Peti fakanalat ragadott, visszatért eredeti szakmájához

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Wossala Rozina szakács főzés gasztronómia Kabát Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabát Péter ideiglenesen visszatért egykori szakmájához: újra fakanalat ragadott a konyhában. Wossala Rozina volt a segítségére.

Kevesen tudják Kabát Péterről, hogy eredetileg szakács és cukrász végzettsége van. Az egykori focista most rövid időre visszatért szakmájához: dzsungelbeli társa, Wossala Rozina kezdte el tanítgatni. A sztárszakács Profi a konyhámban című műsorának harmadik évada miatt látogatta meg Kabátot.

Az évek során sajnos igencsak kikopott belőlem a tudás, így évekig szinte semmit nem készítettem. Rozina azonban rávilágított arra, milyen izgalmas és különleges is tud lenni a gasztronómia, és azt is bevallom, nagyon szexinek tartom, ha egy pasi tud főzni. Így hát most újratanulom!" – mesélte a focista a Blikknek, aki elárulta azt is, hogy már egész jól megy neki a lecsó és a rántott hús készítése, és alig várja, hogy elkápráztathassa menyasszonyát, Adriennt.

Kabát Péter egyelőre nem szeretne hátat fordítani a magyar labdarúgásnak Fotó: Polyák Attila - Origo

Kiderült, Kabátnak valóban van tehetsége a főzéshez, Rozina meg is dicsérte őt.

Tehetségesnek és taníthatónak látom Petit, és mivel már a dzsungelben is jól megértettük egymást, úgy gondoltam, hogy áprilisban induló műsorom új évadának lehetne az első szereplője. Összedobtunk valami egyszerűt és finomat, remélem, megfogadja a tanácsaimat, és a jövőben gyakrabban magához veszi majd a fakanalat, mert van tehetsége hozzá" – nyilatkozta a sztárszakács.

Görög Zita és párja meghitt fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180312-gorog-zita-es-parja-lacko-zsolt-meghitt-fotot-posztolt.htmlGörög Zita és párja, Lackó Zsolt egy szerelmes fotót posztolt a közösségi oldalra. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMuri Enikőnek megjelent a halál: mindenhová elkísértehttp://www.life.hu/sztarok/20180312-muri-enikonek-megjelent-a-halal-mindenhova-elkiserte.htmlMuri Enikő hátborzongató időszakáról vallott: egy időben mindenhová egy fekete alak kísérgette, aki a szakértő szerint maga volt a halál! TV + SztárokOrigoKoós János megemlékezett Bajor Imréről: a színész özvegye nem ment elhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-koos-janos-megemlekezett-bajor-imrerol-a-szinesz-ozvegye-nem-ment-el.htmlKoós János képekkel és videókkal emlékezett meg két jó barátjáról, Hofi Gézáról és Bajor Imréről TV + SztárokOrigoElrabolták a katonai gyakorlaton Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180312-elraboltak-a-katonai-gyakorlaton-meghan-marklet.htmlMeghan Markle-t elrabolták: nem kell azonban aggódni, szerencsére csak a brit hadsereg elitalakulata tesztelte, mit tanult önvédelmi óráin a leendő hercegné. TV + Sztárok--Dukai Reginát az ágyában fotózták lehttp://www.life.hu/sztarok/20180312-dukai-reginat-az-agyaban-fotoztak-le.htmlDukai Regina már azt is megmutatta a rajongóinak, hogy hogyan alszik: hason fekve szeret a legjobban pihenni. TV + Sztárok--Xantus Barbara életében nincsen férfi: gyerekei és barátai veszik körülhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-xantus-barbara-eleteben-nincsen-ferfi.htmlXantus Barbara már évekkel ezelőtt elvált, de még nem talált maga mellé igazi társat, pedig ő várja, hogy megérkezzen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.