Básti Julit sokkolta 60. születésnapja

Fotó: Bielik István - Origo -
kor idős Básti Juli Sokk TV születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színésznő, Básti Juli betöltötte 60. életévét, azt mondja, ez nagy sokk volt számára, de már túl van az első megrázkódtatáson. Szeretné még sokáig nézni gyermekeit, és szívesen lenne már nagymama is. 

"Az ötven sokkal rosszabb volt. Ha ötvenéves egy nő, az rettenetes, de persze aztán ha hatvanéves, az még rettenetesebb, csak már átestem a sokkon. Az ember minél többször esik át ilyen sokkon, annál könnyebb. Most már tényleg nagyon szűk az idő. De ha még sok van hátra, akkor is nagyon kevés ahhoz képest, hogy mennyire érdekel, mi lesz" - idézte Básti Juli Kossuth-díjas színésznő szavait a Bors Barabás Éva Portré című műsora nyomán. Hozzátette: sokáig szeretné még nézni a gyerekeit, és hogy legyen unokája is.

Nem gondol tragidaként a 60. születésnapjára Básti Juli, de nem is örül neki Fotó: Bielik István - Origo

Básti Juli azt is elárulta, hogy minél idősebb lesz, annál jobban izgul a színpadon, viszont mindig csak arra koncentrál, hogy az előadás jól menjen. Úgy gondolja, hogy tovább él az, aki sokat használja a fejét, például mint ő, amikor szöveget tanul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.