Némedi-Varga Tímea feleség válás Gergely Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válik Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea. Tíz éve ismerték meg egymást, és három éve házasodtak össze. Tavaly azonban már titokban különköltöztek - írja a Bors.

A színész és fiatal felesége nem egy harmadik fél miatt szakított, és kibékíthetetlen ellentétek sem voltak köztük, egyszerűen csak mindketten szeretnék a másiknak megadni, amire vágyik. A korkülönbség miatt nem egyezett a jövőképük.

Gergely Róbert (60) és fiatal felesége válnak Forrás:RTL Klub

"Új korszakba lépett az életünk és ez a korszak arról szól, hogy nem házaspárként, hanem barátként és munkatársként folytatjuk a közös életünket. Timinek csak akkor lehet teljes az élete, ha ahhoz családalapítás is párosul, én viszont úgy érzem, már nem szívesen vágnék bele egy új családalapításba. A közös értékrendszereink továbbra sem változnak, azok mentén folytatjuk tovább! Nem utálkozunk, nem fordítunk hátat a másiknak, csak lehetőséget teremtünk arra, hogy Timi élete is teljes lehessen" - mondta Gergely Róbert, akinek előző házasságából már van egy felnőtt fia. Timinek azonban még nincsen gyermeke, de nagyon szeretne, így a válás mellett döntöttek. A munkakapcsolat megmarad közöttük, mindketten továbbra is a színész által alapított színházban dolgoznak.

Őrjöngés miatt áll bíróság elé Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180306-orjonges-miatt-all-birosag-ele-shane-tusup.htmlTavaly áprilisban, a debreceni országos bajnokságon Shane Tusup nagyon messzire ment. A medence mellett fenyegette és lökdöste Darren Wardot, az Iron Aquatics edzőjét, mert nem nevezte be a versenyre a férfi váltót - tudta meg a Blikk. TV + Sztárok--Sztárcsemeték, akik átkozni fogják nevükért szüleiket: Mackópajtás és Rakétahttp://www.life.hu/sztarok/20180305-sztarcsemetek-akik-atkozni-fogjak-nevukert-szuleiket-mackopajtas-es-raketa.htmlValamiért a sztárok körében nem divat tisztességes nevet adni a gyerekeknek, és habár néhány nagyon édesnek hangzik, valószínűleg senki nem választaná magának. Ha felnőnek ugyanis, senki nem fogja őket komolyan venni. Ki bízna meg például olyasvalakiben, akit Mackópajtásnak vagy Rakétának hívnak? TV + Sztárok--Jennifer Aniston és Justin Theroux a válás bejelentése előtt 1 évig nem szexeltekhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-jennifer-aniston-es-justin-theroux-a-valas-bejelentese-elott-1-evig-nem-eltek-hazaseletet.htmlKülön hálószobában aludtak, és nem élt szexuális életet egy évig a válás kimondása előtt Jennifer Aniston és Justin Theroux. TV + Sztárok--A pletykák szerint Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult ismét együtt járnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-a-pletykak-szerint-jennifer-lawrence-es-nicholas-hoult-ismet-egyutt-jarnak.htmlSzárnyra kaptak a pletykák, miszerint Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult ismét egy párt alkotnak. Szakításuk után barátok maradtak, ám most úgy tűnik, mégis több van közöttük. TV + SztárokAFPEmma Watson új tetoválása gondolkodóba ejtette az újságírókat, egy kis hibát találtak bennehttp://www.life.hu/sztarok/20180305-emma-watson-uj-tetovalasa-gondolkodoba-ejtette-az-ujsagirokat-egy-kis-hibat-talaltak-benne.htmlDicséretes, hogy Emma Watson meg merte mutatni azt a tetoválást, amely a nők elleni erőszakkal szembeni fellépést szimbolizálja. Az alkotás azonban hagy egy kis kívánnivalót maga után.... TV + Sztárok--Davide Astori, a Fiorentina labdarúgócsapatának kapitánya szívrohamban halt meghttp://www.life.hu/sztarok/20180305-davide-astori-a-fiorentina-labdarugocsapatanak-kapitanya-szivrohamban-halt-meg.htmlA 31 éves Davide Astori vasárnapra virradó éjjel hunyt el szállodai szobájában, az ügyészségi vizsgálat után pedig az is kiderült, hogy szívroham végzett a focistával.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.