Tóth Andi és Szabó Ádám egy pár: fotók

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
Szabó Ádám fotó szerelem Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még nagyon friss a kapcsolat, Tóth Andi és Sazbó Ádám szerelme már nem titok. Heves csókjuk buktatta le őket.

Pintér Tenyának nem sikerült az, ami Szabó Ádámnak igen: elnyerte Tóth Andi szívét.

A Glamour Gálán heves csókot váltott egymással a két sztár, ami azonnal le is buktatta őket.

Tóth Andi Forrás: Instagram/Tóth Andi

"Már régóta ismerjük egymást Ádámmal, egy társaságba járunk, és hetek óta találkozgatunk egymással. Még nagyon friss ez a dolog, nem tudjuk, mit hoz a jövő" - mondta a Ripostnak az énekesnő.

Hódi Pamela egy új szerelem miatt volt szomorú, őszinte vallomáshttp://www.life.hu/sztarok/20180303-hodi-pamela-egy-uj-szerelem-miatt-volt-szomoru.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata tavaly ősszel ért véget. Pamela nem nagyon mesélt magánéletéről, míg Berkiről tudjuk, hogy szerelmes új párjába, a még házas Katona Renátába. Most a celebmami is megtörte a csendet...TV + SztárokHosszú Katinka továbbra is Shane Tusuppal edzhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-hosszu-katinka-tovabbra-is-shane-tusuppal-edz.htmlHosszú Katinka pár nappal ezelőtt megerősítette, hogy válófélben lévő férje, Shane Tusup irányítja az edzéseit. Igaz, csak ideiglenesen. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült: így fogják hívni Kulcsár Edina születendő gyerekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180303-igy-fogjak-hivni-kulcsar-edina-szuletendo-gyereket.htmlKulcsár Edina a közelmúltban jelentette be, hogy kisbabát vár. Most pedig a baba nevét is elárulta.TV + Sztárok--Berki Krisztián és szerelme, Mazsi együtt kádfürdőztek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-berki-krisztian-es-szerelme-mazsi-egyutt-kadfurdoztek-video.htmlBerki Krisztián és szerelme elszöktek egy kis wellnesshétvégére. A kádból, meztelenül tudatták örömüket.TV + SztárokOrigoPalvin Barbi szexi bikiniben várja a nyarat: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-palvin-barbi-szexi-bikiniben-varja-a-nyarat-foto.htmlPalvin Barbinak is elege van már a mínuszokból és a hidegből: így csalogatja magához a nyarat. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Balázs Fecóval: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-exkluziv-interju-balazs-fecoval-video.htmlMárcius 2-án ünnepelte születésnapját Balázs Fecó, aki a Life.hu riporterét otthonában fogadta egy exkluzív interjú elkészítésére. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.