4 évesen majdnem meghalt Borbás Marcsi, emiatt nem lehet gyermeke

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség halál anyaság műtét Gasztroangyal gyermek Borbás Marcsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem karrierje miatt nem vállal gyermeket Borbás Marcsi, sokáig küzdött azért, hogy anya legyen, de egy gyerekkori betegség maitt le kellett mondania róla. 

Borbás Marcsi a Star magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy nem saját döntése áll amögött, hogy nem lett édesanya. Azt mondja, sokat küzdött azért, hogy gyermeke legyen, egy gyerekkori betegség azonban megakadályozta ebben.

Borbás Marcsi nem a karrierje miatt nem lett anya Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Kicsi koromban egy évig voltam kórházban, és majdnem meghaltam. Négyéves kislány voltam, amikor hashártyagyulladást kaptam, ami olyannyira veszélyes volt, hogy teljesen lemondtak a gyógyulásomról. Egy évet töltöttem a pécsi kórházban egy zárt kórteremben, ahol csontsoványra fogytam. A szüleimmel csak egy üvegfalon keresztül érintkezhettem. Az egyik beavatkozás közben halálközeli állapotba kerültem. Kívülről láttam a saját műtétemet, ahogyan az orvosok szaladgálnak kétségbeesetten körülöttem" - nyilatkozta a Star magazinnal Borbás Marcsi. Ez áll a hátterében annak is, hogy nem tudott teherbe esni.

Bereczki Zoltán szerint ekkor érkezik meg életébe a komoly kapcsolathttp://www.life.hu/sztarok/20180302-bereczki-zoltan-ugy-erzi-hamarosan-eljon-eletebe-a-komoly-kapcsolat.htmlBereczki Zoltán úgy érzi, eddig minden átmeneti volt az életében, de most, hogy hamarosan elkészül a lakása úgy érzi, jöhet a változás. Eljön hamarosan a komoly kapcsolat ideje is, de csak azután, hogy mindent sikerült elrendeznie. TV + Sztárok--Ezért nem utazott még el az Oscarra Borbély Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-ezert-nem-utazott-meg-el-az-oscarra-borbely-alexandra-glamour-gala.htmlBorbély Alexandra kapta a Glamour Az év színésznőjének járó díját. A színésznő hamarosan a filmes világ legnagyobb ünnepén, az Oscar-díjátadón is részt vehet, hiszen Enyedi Ildikó alkotását, a Testről és lélekről című filmet is jelölték az Oscarra. Kiderült azonban, hogy nyomós oka van rá, hogy egyelőre még nem repült el Los Angelesbe. A Life.hu riporterének most elárulta, miért van még itthon. TV + Sztárok--Anyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--Mi van Tóth Gabi és Krausz Gábor között? Erről kérdezték az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20180302-mi-van-toth-gabi-es-krausz-gabor-kozott-errol-kerdeztek-az-enekenot.htmlÚgy tűnik, Tóth Gabi leszámolt a szingliséggel. A jelek szerint egymásra találtak Krausz Gáborral, a Séfek séfe egyik zsűritagjával. Erről kérdezték most az énekesnőt. TV + Sztárok--Hódi Pamela túl van egy fájdalmas szakításon: Berki után már volt egy kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-hodi-pamela-tul-van-egy-fajdalmas-szakitason-berki-utan-mar-volt-egy-kapcsolata.htmlKereste a boldogságot Berki Krisztián után Hódi Pamela, de sajnos hiába hitte azt, hogy megtalálta, még nem érkezett el az ideje. Decemberben volt egy kapcsolata, aminek fájdalmas szakítás lett a vége: erről vallott az egyedülálló anyuka. TV + SztárokOrigoCsomor Csilla már teljesen lemondott arról, hogy gyereke legyen: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-csomor-csilla-mar-teljesen-lemondott-arrol-hogy-gyereke-legyen-video.htmlCsomor Csillában mindig megvolt az anyai ösztön, de sajnos nem úgy alakult az élete, hogy ő maga is édesanyává váljon. Karrierje mellett tette le a voksát, de ez a választás nagyon sok fájdalmas lemondással járt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.