Nem tartott soká a szerelem: Baukó Éva ismét szingli

szingli szex Baukó Éva szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva január végén vallotta be, hogy újra szerelmes. "Van egy férfi az életemben, aki iránt mélyebb érzéseket táplálok" - mondta akkor. Nos, úgy tűnik, a nagy érzések egy hónap alatt el is múltak. A ValóVilág egykori botrányhősnője azt is elárulta, hogy mi volt a gond.

"Az elejétől fogva egy se vele, se nélküle kapcsolat volt a miénk, aztán történt néhány olyan dolog, ami a részemről elfogadhatatlan volt, így véget vetettem az egésznek. Szomorú, mert a szexuális életünk tényleg tökéletes volt, de azon túl nem igazán működtek a dolgok és azért nem minden a szexről szól. 34 éves vagyok, nincs idő várakozni! Komoly kapcsolatra vágyom és nyitott vagyok! Korábban is a legfurább helyeken futottam össze szuper pasikkal, úgyhogy sosem lehet tudni!" - nyilatkozta Éva a Blikknek.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.