Így néz ki bikiniben Berki Krisztián új barátnője, Katona Renáta

Katona Renáta párkapcsolat szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián a napokban vállalta fel új párkapcsolatát: hatalmas szerelemben él a Mazsival, azaz Katona Renátával. A csinos üzletasszonynak két jólmenő cukrászdája van, és nagyon csinos is.

Katona Renáta és Berki Krisztián már nem bújkálnak a nyilvánosság elől, mindketten aktívak a közösségi médiában, egymásról és magukról is sokat posztolnak. Ez persze Berkinél eddig így is volt, a csinos üzletasszonynak kellett felvennie a ritmust, ami sikerült is neki: az Instagramon már 14 ezren követik őt. Az első biknis fotóra is rábukkantunk a képek között, így szerencsére nem kellett nyárig várnunk, hogy megcsodáljuk Mazsi idomait.

Miss you Bondi ☀️

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,


A legfrissebb fotó alapján pedig bátran kijelenthetjük, hogy Reni és Berki kislánya, Nati remekül kijönnek egymással, mozizni is járnak. De mit szól ehhez Pamela?

Mozi járat

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,



A hóban vetkőzött le Demcsák Zsuzsa: megmutatta idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180225-a-hoban-vetkozott-le-demcsak-zsuzsa-megmutatta-idomait.htmlDemcsák Zsuzsa imádja a telet, nem árt neki a hideg: egy jakuzzi szélén pózolva mutatta meg bikinis testét. TV + SztárokOrigoVajna Timi a közösségi oldalán cáfolja a durva pletykákathttp://www.life.hu/sztarok/20180224-vajna-timi-a-kozossegi-oldalan-cafolja-a-durva-pletykakat.htmlVajna Timi az Instagramon hívta fel a figyemet arra, hogy álhírek keringenek róla és férjéről, Andy Vajnáról. TV + SztárokOrigoA Dal 2018: sokkot kaptak a győztes zenekar, az AWS tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180225-a-dal-2018-sokkot-kaptak-a-gyoztes-zenekar-az-aws-tagjai.htmlA 63. Eurovíziós Dalfesztiválon, Portugáliában az AWS fogja képviselni Magyarországot. Az együttes a A Dal fináléja után nyilatkozott. Elmondták, miért voltak annyira sokkos állapotban, amikor megtudták, ők mehetnek Lisszabonba. TV + Sztárok--A Dal 2018: az AWS nyert a Viszlát nyár című számmalhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-a-dal-2018-az-aws-nyert-a-viszlat-nyar-cimu-szammal.htmlAz AWS és a Viszlát nyár című szám nyerte A Dal 2018 című show-műsort. TV + SztárokOrigoKiderült, ki Kenderesi Tamás barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180224-kenderesi-tamas-es-szilovics-fanni-osszejottek.htmlMár nem szingli Kenderesi Tamás, olimpiai bronzérmes úszónk. Újra összejött a Győr kézliabdacsapatának balátlövőjével, Szilovics Fannival.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTitkosszolgálati eszközökkel figyelik meg az Oltári csajok színészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-titkosszolgalati-eszkozokkel-figyelik-meg-az-oltari-csajok-szineszet-rtl-2.htmlKisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak, egyesek ráadásul kínosan ügyelnek arra, hogy elhallgassák őket mások elől. Akik viszont szimatot fognak, azon ügyeskednek, hogy kiderítsék az igazságot. De mindenáron, akár tisztességtelen eszközöket is bevetve?! Az Oltári csajok péntek esti epizódjában éppen erre láthattunk példát! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.