Ezt üzente a leszbikus színésznő utoljára szerelmének, Krencsey Hellának

viaszbaba Viaszbaba - Színésznőt szerettem Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta követhetjük Krencsey Helga, a Viaszbaba szerzője blogját. A fiatal nő most megosztotta a színésznő utolsó, neki írt üzenetét. 

"Megsimogatta a hajam, ujjai könnyedén suhantak át szőke fürtjeim között, de én már nem láttam se szépnek, se vonzónak Őt, s zsigereimben éreztem, hogy hamis az érintése. Megfagytam az Őt körülvevő hidegségtől, a rideg manipulációtól, és arra gondoltam; ki Ő vajon, jól érzem, hogy csak megfakult bábja aktuális rendezőjének? Kegyetlensége megbénított - nem csak a térdemet rúgta többször szilánkosra, hanem azt a fiatal életet is, ami épp csak elkezdődött volna, ha egy tapasztalt, keserű, boldogtalansága okán több öngyilkossági kísérleten túleső, szerepeibe csúnyán belebukó, színpadról lassan elhalványuló dáma nem dönt úgy, hogy majd Ő megmutatja, s a világgal szemben engem tapos el - hátha ez a szerep lesz a nagy visszatérés -, s így én bűnhődöm meg az Ő bűneiért.

Vajon mi járt a fejében, mikor végigsimított a hajamon? Tán arra gondolt, többé nem teheti, mert biztos a dolgában, és börtönbe juttat? Vagy féltő ösztön volt, mert tudta, hogy ettől kezdve félelemben élhetem az életem, míg az Ő biztonságát egy országra kiterjedő szövetség garantálja? Talán büszke volt Magára, hogy a volt férje által hosszú évekig elszenvedett boldogtalanságáért végre megfizet valaki?" - olvasható többek között a blogon, a teljes bejegyzést ITT találod.

Férjhez ment Emily Ratajkowski Sebastian Bear-McClardhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ferjhez-ment-emily-ratajkowski-sebastian-bear-mcclardhoz-fotok.htmlRatajkowski az Instagram sztoriban számolt be házasságáról.TV + Sztárok--Megütötte az Oltári csajok Pétere társát, Angéláthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-megutotte-az-oltari-csajok-petere-tarsat-angelat-rtl-2-sorozat.htmlHatalmasat csalódott az Oltári csajok legidősebb Erdész lánya alkalmi partnerében és üzlettársában. A férfi lefeküdt egy másik nővel - aki ráadásul Angéla volt főnöke és vetélytársa -, tettének pedig súlyos következményei lettek. TV + SztárokOrigoSztárok, akik feladták házasságukat egy újabb szerelemért: Ördög Nórától Stohl Andrásighttp://www.life.hu/sztarok/20180223-sztarok-akik-feladtak-hazassagukat-egy-ujabb-szerelemert-ordog-noratol-stohl-andrasig.htmlManapság a holtomiglan holtodiglan már nem tart a sírig. Vannak, akik csak a második vagy a sokadik próbálkozásra találják meg az igaz szerelmüket és az is előfordul, hogy a nagy ő akkor toppan az életünkbe, amikor még bőven tart a frigy... Ahogy ezeknél a sztároknál történt: Ördög Nóra és Varga Feri is véget vetett kapcsolatának, amikor rátalált az igazi, nem hezitáltak. Berki Krisztián és új szerelmének kapcsolata sem indult simán: a hölgyemény ugyanis még házas! TV + SztárokOrigoOroszlán Szonja 3 éve él Philadelphiában, most filmszerepet kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-oroszlan-szonja-3-eve-el-philadelphiaban-most-filmszerepet-kapott.htmlOroszlán Szonja akkor sem csügged, ha éppen nem kap színészi feladatokat Philadelphiában, ahol már 3 éve él. A Valami Amerika 3. bemutatójára hazautazott, és azt is elárulta, hogy az Egyesült Államokban filmszerepet kapott egy sci-fi-ben. TV + Sztárok--Köböl Anitával boronálták össze a követői Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-kobol-anitaval-boronaltak-ossze-a-kovetoi-berki-krisztiant-katona-renata-helyett.htmlEgy közös szelfit néztek be a rajongók: azt hitték, Katona Renáta van a képen, holott nem: Köböl Anita volt az és egy műsorra hívták fel a követők figyelmét. TV + SztárokOrigoÍgy vallott szerelmet a nyilvánosság előtt Berki Krisztián férjezett szerelme, Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-igy-vallott-szerelmet-a-nyilvanossag-elott-berki-krisztian-ferjezett-szerelme-katona-renata.htmlBerki Krisztián szerelméről, Katona Renátáról kiderült, hogy még férjnél van. A fiatal szépség kapott hideget-meleget a kommentelőktől. Így üzent azoknak, akik rossz szemmel nézik házasságából való kilépését.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.