Vajna Timi magánrepülőért könyörög: Instagramon kért segítséget

Vajna Timi magánrepülő Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért Vajna Timi aspeni vakációja, de a síparadicsom nem akarja őt elengedni: órákat vesztegelt a reptéren, és segítségért könyörgött.

Vajna Timi heteken át szelte az aspeni havat, de véget ért a vakációja. Nehezen búcsúzott el a sztárok kedvenc paradicsomától, de a hely sem akarta elengedni. Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongóit, hogy nagy bajban van, ugyanis késik a gépe: 10 órát vesztegelt a repülőtéren, és nem bírta már a várakozást.

Vajna Timi Instagramon kért segítséget Forrás: Instagram/Vajna Timi

Úgy döntött, megkérdezi, van-e valakinek magángépe, amivel véget vethetnének szenvedésének, majd közzétett csak egy sima, segítségkérő posztot is. Reméljük, valaki kihúzza őt a csávából, vagy esetleg elindul végre a gépe hamarosan.

Vajna Timi magánrepülőért könyörög Forrás: Instagram/Vajna Timi

Timi majdnem rosszul lett saját kinézetétől

Vajna Timi reptéri várakozás közben nézegette magáról a fotókat unalmában, de nem hozott megnyugvást a nosztalgiázás. Szinte rosszul lett az egyik képétől. Ez az.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.