Luxus Vivi megmutatta csodaszép anyukáját - Fotó

Luxus Vivi édesanya anyuka szépségverseny Vasvári Vivien Miss Hungary Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien kétségtelenül édesanyjától örökölte a szépségét, aki 1985-ben nyolcadik helyezett lett a Miss Hungary szépségversenyen.

Volt kitől örökölnie szépségét a Feleségek luxuskivitelben című reality szereplőjének, a kisbabát váró Vasvári Viviennek, édesanyja ugyanis 1985-ben a Miss Hungary nyolcadik helyezettje lett. Ágnes pont abban az évben versenyzett, amikor a tragikus sorsú Molnár Csillát választották szépségkirálynőnek. Kiderült, a felkészülés során sokat beszélgettek egymással, Hajas László készítette a frizurájukat és a vacsorán is egymás mellett ültek. Bár később nem tartották a kapcsolatot, Ágnest megdöbbentette a hír, amikor arról értesült, Csilla öngyilkos lett.

A verseny idején egyébként már egy párt alkotott Vivien édesapjával, aki meglehetősen féltékeny volt.

A vőlegényem sürgette az esküvőt, a tanárképző főiskola után rögtön összeházasodtunk. Előbb a fiam, majd Vivien született meg. A lányom már kicsinek is gyönyörű volt." – mesélte a Story magazinnak.

Elhunyt Lázár Bence, korábbi labdarúgó, szakkommentátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-elhunyt-lazar-bence-korabbi-labdarugo-szakkommentator.html26 éves korában elhunyt Lázár Bence korábbi labdarúgó, szakkommentátor. Halálhírét a család közölte. TV + Sztárok--Shane Tusupot tetoválásai akadályozhatják a csajozásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-shane-tusupot-tetovalasai-akadalyozhatjak-a-csajozasban-hosszu-katinka.htmlShane Tusup teste tele van olyan tetoválásokkal, amelyek feleségére, Hosszú Katinkára emlékeztetik. Kérdés, hogy egy esetleges új barátnőt mennyire fog ez zavarni... TV + Sztárok--Gáspár Bea vajszívű zsűritag leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-gaspar-bea-vajszivu-zsuritag-lesz-konyhafonok-vip.htmlGáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP zsűritagjaként leginkább amiatt aggódik, hogy esetleg megbántja majd a versenyzőket. TV + Sztárok--Selyemruhában mutatta meg kerekedő pocakját Eva Longoria - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-selyemruhaban-mutatta-meg-kerekedo-pocakjat-eva-longoria-foto.html42 éves, babát vár és csak úgy sugárzik a boldogságtól: Eva Longoria egy lenge selyemruhában mutatta meg kerekedő pocakját. TV + Sztárok--Meggyűlt a baja a biztonságiakkal Nánási Pálnak - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-meggyult-a-baja-a-biztonsagiakkal-nanasi-palnak-video.htmlRászóltak a biztonságiak Nánási Pálra Dubajban, hogy legyen szíves ne kamerázzon. TV + Sztárok--Zseniális videó jelent meg Swaney Elizabeth-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-zsenialis-video-jelent-meg-swaney-elizabethrol.htmlBeindult a mémgyár Swaney Elizabeth meglehetősen gyenge olimpiai fellépése után: vicces videó került fel róla a közösségi oldalra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.