Jennifer Lawrence díjátadó Joanna Lumley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BAFTA, azaz a Brit Film és Televíziós Akadémia díjátadóján találta meg kissé érdes stílusával Jennifer Lawrence az est háziasszonyát, Joanna Lumleyt.

Joanna Lumley elsőízben fogadta el a BAFTA, azaz a Brit Film és Televíziós Akadémia díjátatódjának háziasszonyi szerepét, de valószínűleg nem számított arra, hogy az első, amivel szembetalálja magát nem egy dicsérő mondat lesz, hanem Jennifer Lawrence érdes stílusa.

Joanna Lumley felkomferálta az egyik díjat átadó Jennifer Lawrence-t, akit a bolygó legdögösebb színésznőjének titulált - írja a Dailymail. A következő mondatában pedig az elbűvölő jelzőt használta az Éhezők viadala és a hamarosan látható Vörös veréb sztárjára, de ezt néhány másodperc múlva biztosan megbánta.

Ezután a 27 éves Jennifer Lawrence kisétált a színpadra fekete-fehér estélyiben, lekezelő pillantást vetett Joanna Lumley-ra, és annyit mondott:

Ez kicsit sok volt, de köszönöm, Joanna!

A Twitterezők szinte szétszedték a színésznőt durvaságáért, aki már nem először mutatja meg kissé faragatlan modorát. Volt, aki azt is leszögezte: lehet, hogy a színészi játéka a helyén van, de viselkedni nem tud.

Iszak Eszti a digitális technika segítségével varázsolt szörnyet magábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-iszak-eszti-a-digitalis-technika-segitsegevel-varazsolt-szornyet-magabol.htmlIszak Eszti közösségi oldalán osztott meg egy fotót, melyen szinte felimerhetetlen, leginkább egy zombira hasonlít. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoTaylor Swift vonzza a lesifotósokat és túl épületet vásárol fel a környéken - a szomszédok nem nézik jó szemmelhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-taylor-swift-vonzza-a-lesifotosokat-es-tul-epuletet-vasarol-fel-a-kornyeken-a-szomszedok-nem-nezik.htmlTúl sok ingatlant vásárolt fel Tribecában Taylor Swift, jelenléte pedig vonzza a lesifotósokat és a rajongókat. A szomszédok aggódnak, felháborodásukat fejezték ki. TV + SztárokOrigo4 évet is kaphat: továbbra is ártatlannak vallja magát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-4-evet-is-kaphat-tovabbra-is-artatlannak-vallja-magat-oszter-sandor.htmlOszter Sándort befolyásolással és üzérkedéssel vádolja a bíróság, ő mégis nyugodt, el sem tudja képzelni, hogy börtönbe kerüljön. TV + Sztárok--Borbély Alexandrát, a Testről és lélekről színésznőjét a film után többen autistának véltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-borbely-alexandrat-a-testrol-es-lelekrol-szinesznojet-a-film-utan-tobben-autistanak-veltek.htmlBorbély Alexandra, az Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről című film főszereplője az RTL Klub Portré című műsorában beszélt arról, hogy többen autistának vélték, nem gondolták, hogy csupán szerepet játszik. Azt is megosztotta a nézőkkel, hogyan köszöntötte édesapja, amikor megtudta: lánya Hollywoodba megy. TV + Sztárok--Tóth Vera megköszönte a rádióknak, hogy nem játsszák a dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180219-toth-vera-megkoszonte-a-radioknak-hogy-nem-jatsszak-a-dalait.htmlTóth Vera megelégelte, hogy évek óta nem játsszák a hazai rádiók a dalait, most közösségi oldalán fakadt ki. TV + SztárokOrigoEltemették a rákban elhunyt szépségkirálynőt, Koller Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20180219-eltemettek-a-rakban-elhunyt-szepsegkiralyno-koller-katalint.htmlKemény harcot vívott életéért Koller Katalin, de másodjára már nem sikerült legyőznie a rákot. A szépségkirálynő távozott az élők sorából, temetésén még utoljára mindenkinek üzent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.