Korhatáros szerelem: Dávid lebukott Eszter előtt, miután egy másik lánnyal töltötte az éjszakát

Forrás: TV2 -
Eszter Korhatáros szerelem lebukás megcsalás Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul állított be a Korhatáros szerelem Esztere fiatal fiújához, meg is lett az eredménye: kiderült, hogy Dávid egy másik lánnyal töltötte az éjszakát. 

Sosem volt problémáktól mentes Dávid és Eszter kapcsolata, ez természetesen betudható annak, hogy nagy köztük a korkülönbség, ráadásul Eszter javára. Amint láthattuk, sokszor a környezetük sem támogatta a Korhatáros szerelem két főszereplőjének szerelmét, ami megnehezítette az amúgy sem könnyű dolgukat. Végül eljutottak odáig, hogy nem folytathatják a kapcsolatot, de nem ez volt az első eset, hogy úgy érezték, itt a vége.

Ilyen fejet vágott Eszter, mikor meglátta a Dávid szobájából kisétáló lányt Forrás: TV2

Ezért reménykedhettek sokan abban, hogy újra egymásra találnak, de Dávid sajnos elbaltázta az esélyét. Megbocsájthatatlan dolgot tett ugyanis: egy másik lánnyal töltötte az éjszakát, ráadásul le is bukott, ugyanis Eszter váratlanul beállított hozzá...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.