Nagymamaszerepeket kap az egykori gyereksztár, Megan Follows

nagymama szerep sorozat gyereksztár megan follows
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 49 esztendős az Anna című sorozat gyermekszereplője, Megan Follows. A színésznő ma is remekül néz ki és azt sem bánja, ha nagymamát kell alakítani a filmekben.

Megan Follows az Anna című sorozat főszereplőjeként szerzett hírnevet magának még gyermekként. A színésznő azóta felnőtt, ma 49 esztendős és két gyermek boldog anyukája. Bár a pasik terén nincs szerencséje, szakított gyermekei apjával és a hírek szerint ma is egyedül él. Mosolya a régi, és 50 felé közeledve is remekül néz ki. Mint mondja, ma is rengeteg felkérést kap, és azt sem bánja, ha immár nagymamát kell alakítania a filmekben.

Felkészültem arra, hogy hamarosan megtalálnak a nagymamaszerepek. Lélekben most is az a tizenéves lány vagyok, aki önfeledten bolondozott St. Edwards szigetén, de a tükör nem hazudik. Szerencsére bőven akadnak feladataim, így nem kell félnem a jövőtől, de nehéz feldolgoznom, hogy eljár az idő felettem." – idézi a színésznő szavait a Bors.

Megan Follows ma is remekül néz ki Forrás: Getty Images/2016 David Livingston/David Livingston
Így él most Noszály Sándor, az egykori Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-igy-el-most-noszaly-sandor-az-egykori-nagy-o.htmlMár nem hajszolja a szerelmet az egykori Nagy Ő című műsor főszereplője, Noszály Sándor, akinek a boldogságot kislánya, Szonja jelenti. TV + Sztárok--Diana halálának pillanatairól mesélt megtörten egykori komornyikja, Paul Burrellhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-diana-halalanak-pillanatairol-meselt-megtorten-egykori-komornyikja-paul-burrell.htmlPaul Burrell egykori komornyik egy ausztrál tévéműsorban elárulta, hogyan élte meg Diana halálát. TV + Sztárok--Stohl András levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-megmutatta-emberi-oldalat-stohl-andras-meghato-amit-tett.htmlÉrzelmes jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik hétvégén ott voltak Pécsett a Mamma Mia! színházi előadáson. Stohl András a fináléban levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójához. TV + SztárokOrigoCsak néhány vörös rózsa takarja Paris Hilton testét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-csak-nehany-voros-rozsa-takarja-paris-hilton-testet-video.htmlElkészült Paris Hilton új dala, amelynek klipjében az énekesnő szinte teljesen meztelenül látható. TV + Sztárok--Kiderült, miért nincs még sírköve Sztankay Istvánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-kiderult-miert-nincs-meg-sirkove-sztankay-istvannak.htmlHárom és fél évvel ezelőtt hunyt el Sztankay István, ám sírköve a mai napig nincs. Most kiderült, mi az oka ennek. TV + Sztárok--Nem várt fordulat: Alekosz kivonul a médiábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-nem-vart-fordulat-alekosz-kivonul-a-mediabol.htmlAlekosz kivonul a médiából: a hírt ő maga tette közzé a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.