Kovács Patrícia sorozatbeli karaktere szakított a nála 10 évvel fiatalabb Dáviddal

"Fotó: Ruff István/TV2 " -
Korhatáros szerelem Kovács Tamás Kovács Patrícia szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz döntést kellett meghoznia a Kovács Patrícia által megformált karakternek a Korhatáros szerelem című sorozat előző epizódjában. A 39 éves Eszter ugyanis szakított kedvesével, a 24 éves Dáviddal.

Kapcsolatukban már adódtak feszültségek a korkülönbségből és a munkából következően is, most azonban a Kovács Patrícia által alakított 34 éves Eszter rászánta magát a szakításra a Korhatáros szerelem című sorozatban. Sajnos Kovács Patríciának nem ismeretlen a helyet, hiszen – mint megírtuk– tavaly év végén különváltak férjével, Gusztos Péterrel is. A 24 éves Dávid, akit Kovács Tamás játszik, nem fogadta túl jól a hírt, még egy búcsúajándékot, egy földgömböt sem fogadott el.

Itt még boldog a Kovács Patrícia és Kovács Tamás által megformált karakter, Eszter és Dávid, azonban úgy tűnik, kapcsolatuk véget ért "Fotó: Ruff István/TV2 "

És, hogy miért pont ez volt a búcsúajándék? Dávid lehetőséget kapott arra, hogy világkörüli útra menjen, azonban nem akart ezzel a lehetőséggel élni, inkább Eszterrel maradt volna. A nő azonban úgy döntött, elengedi a fiút. Az előzetesből azonban úgy tűnik, nem most találkoznak utoljára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.