Álhíreket terjeszt Varnus Xavérról egy rajongója: komoly gyomorbetegséggel küzd?

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
betegség rajongó Varnus Xavér álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly gomyorbetgséggel küzd és a visszavonulást tervezi Varnus Xavér - áll az interneten egy bejegyzésben. Szerencsére ez csak egy rosszindulatú híresztelés, az orgonaművész ugyanis jelenleg is dolgozik és köszöni szépen, jól van.

Mint kiderült, egy fanatikus rajongó terjeszti azt a művészről, hogy komoly gyomorbeteséggel küzd, amivel már egy magánklinikán is kezelték, valamint a visszavonulásról is hallhattunk.

Szerencsére

Xavér tiszta vizet öntött a pohárba

és elárulta, mi is a helyzet az egészségügyi állapotával.

Varnus Xavér Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Olvastam az írást, de istennek hála nincsen semmilyen súlyos vagy halálos betegségem, de hát ezt az is igazolja, hogy ha húsz esztendeje élek együtt ezzel a bajjal, akkor halálos már nem is lehet. Valóban végeznek majd rajtam egy rutinműtétet, amely nem lesz komplikáltabb a sebésznek, mint nekem eljátszani a d-moll toccata és fúgát. Sok sebész barátom van, közöttük olyanok, akik szíveket és agyakat operálnak, s azokhoz a komoly drámákhoz képest az én bajom csak egy szúnyogcsípés. Jólesik a blogbejegyzésből és a kommentekből felém áradó szeretet és aggódás, de tényleg nincs nagy baj. Egy hete beszéltem a velemi otthonába hazatért Törőcsik Mariskával, aki azt mondta: „Látja, Xavér, ötven felett már gyakran berendelik majd magát is a szervizbe. Tanuljon tőlem, én már sokszor feltámadtam! Vállaljon kicsit kevesebb koncertet, mert oldtimert nem szokás a Forma–1-en indítani." - mondta el Varnus a Bors megkeresésére, majd hozzátette, hamarosan hatalmas öröm éri a családjukat.

"Nem tervezem a visszavonulást, hiszen tele van a tarsolyom ötletekkel, de hát addig nehéz lenne koncertezni, amíg a műtétet követően egy-két cső lóg majd ki belőlem. Azért is szeretném elvégeztetni most ezt a beavatkozást, mert a kisebbik fiammal kapcsolatban nemsokára hatalmas öröm éri családunkat, amelyről most még nem beszélhetek, és szeretném, ha addigra tökéletesen egészséges lennék."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.