Így néz ki a Hetedik mennyország Simonja: 33 éves lett

Forrás: The CW Television Network -
Simon Hetedik mennyország David Gallagher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Gallagher, vagy, ahogy a Hetedik mennyországból ismerős, Simon már rég nem az a cuki csibész, akit a sorozatban megismerünk. Azóta felnőtt férfi lett belőle: nemrég töltötte be a 33. életévét.

Egészen kicsiként, mindössze 2 évesen kezdte karrierjét gyermekszínészként és modellként David Gallagher, akit a legtöbben a Hetedik mennyországból ismernek. A sorozatban a cuki, szőke kis csibészt alakította, és bár ott is láthattuk felnőttként, mégis a gyermeki arca maradt meg leginkább az emberek emlékezetében.

Így néz ki ma Hetedik mennyország Simonja, David Gallagher Forrás: Getty Images

A show végeztével sem távolodott el a színészettől, játszott a Vámpírnaplókban, a Gyilkos elmékben, a Helyszínelőkben, legutóbb pedig egy 2017-es horrorfilmben tűnt fel. Összesen 46 produkcióban játszott eddig élete során, de bármit is csináljon, a nézők nagy részének ő örökké Simon marad a Hetedik mennyországból.

David Gallagher így nézett ki a sorozatban Forrás: The CW Television Network



Tomasz Czajka fiatalon nevetség tárgya volt lúzer kinézete miatt, most rakétát lőtt az űrbehttp://www.life.hu/sztarok/20180212-tomasz-czajka-fiatalon-nevetseg-targya-volt-luzer-kinezete-miatt-raketat-lott-az-urbe.htmlTomasz Czajka fiatalon vált híressé, bár akkor névtelenül: csupán a fotóján röhögött a világ, és mémek ezrei készültek belőle. Ma már azonban nem nevetség tárgya: ő fejlesztette a rakétát, amivel fellőtték a Tesla autóját. TV + Sztárok--Felsőteste után formás fenekét is megvillantotta Orosz Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20180212-felsoteste-utan-formas-feneket-is-megvillantotta-orosz-barbi.htmlSorra posztolja a szebbnél szebb képeket Thaiföldről Orosz Barbi műsorvezető, aki most új perspektívából mutatta meg csodás alakját. TV + SztárokOrigoHajléktalanná vált Diana hercegné egykori sofőrjehttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalanna-valt-diana-hercegne-es-karoly-herceg-egykori-soforje.htmlHajléktalanként él Diana hercegné egykori sofőrje, az 50 éves Mark Roberts. TV + Sztárok--Anyaszült meztelenre vetkőzött Rita Ora énekesőhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-anyaszult-meztelenre-vetkozott-kozossegi-oldalan-rita-ora-enekeso.htmlA naplementével a háttérben anyaszült meztelenül pózol közösségi oldalán Rita Ora énekesnő. Már több mint fél millió rajongója kedvelte posztját. TV + SztárokOrigoRomantikus lánykérés: moziban ereszkedett térdre Idris Elba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-romantikus-lanykeres-moziban-ereszkedett-terdre-idris-elba-video.htmlNyilvánosan, egy moziban kérte meg fiatal barátnője kezét Idris Elba. A megható jelenetről videó is készült. TV + Sztárok--Cipője miatt került kellemetlen helyzetbe Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-cipoje-miatt-kerult-kellemetlen-helyzetbe-a-terhes-katalin-hercegne.htmlKisebb kellemetlenség érte a 7 hónapos terhes Katalin hercegnét: egy hivatalos eseményen a magassarkú cipője szorult be a járda szélén lévő rácsba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.