Hosszú Katinka és Shane Tusup egyáltalán nem találkoznak egymással

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Hosszú Katinka Shane Tusup kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pontosan még mindig nem lehet tudni, hogy miért ment szét Hosszú Katinka és Shane Tusup, az viszont biztos, hogy nem békülnek sőt, egyre távolabb kerülnek egymástól.

Hosszas találgatás után Hosszú Katinka és Shane Tusup is megerősítette, hogy nincs minden rendben köztük, azóta pedig szinte nem is találkoznak egymással. Mivel már hivatalosan is elismerték a problémát, a boldog házaspár látszatát sem kell fenntartaniuk, de nagyon úgy néz ki, hogy szakmai kapcsolat sem lesz köztük: Katinka elismerte, hogy valószínűleg nem Shane lesz az edzője.
Továbbra sem találkoznak, még az úszással kapcsolatos eseményeken sem.

Nem békülnek Katinkáék Fotó: Szabó Gábor - Origo

Katinka például a hétvégén Kecskeméten vett részt egy rendezvényen, míg Shane közös klubjuk, az Iron Aquatics fiataljait kísérte el egy győri versenyre. Az úszónő még nyilatkozott is az eseményen, ahol nagyon sok gyerek várta, hogy találkozhasson vele. "Fontos, hogy a kiemelkedő eredményt elért versenyzőket testközelből is megismerhessék a gyerekek, hiszen ez is ösztönzést adhat nekik. A sportban ugyanúgy, ahogy az élet számos területén, az egyik legnehezebb kérdés a motiváció megtalálása" - mondta az úszónő.

A Blikk szerint kínosan ügyel arra a pár, hogy továbbra se fussanak össze még véletlenül se: a Duna Arénába sem érkeznek egyszerre. Úgy tűnik, egyre jobban távolodnak egymástól, de a látszat azt mutatja, hogy Katinka már túltette magát a dolgon, hiszen a közösségi oldalain is aktívan és boldogan posztol. Ezzel szemben Shane abbahagyta a bocsánatkérő üzenetek posztolását, lassan egy hónapja egyáltalán semmit nem tett közzé az edző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.