A Story Gálán jelent meg először hivatalosan új barátnőjével Pintér Tibor

Forrás: Origo/Polyák Attila -
Pintér Tibor Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor ezúttal feltűnésmentesebben jött a Story Gálára, mint amikor lóháton érkezett. Ezúttal barátnőjét mutatta be: most jelentek meg először hivatalosan rendezvényen, mint egy pár. 

Tibor és barátnője, Frida nem sokáig élvezhették egymás társaságát, a színésznek ugyanis egy szigetvári fellépésre kellett sietnie. Frida azonban maradt, és közös barátaikkal partizott.

Forrás: Origo/Polyák Attila
Story Gála: Peller Mariann és Anna elképesztően hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20180211-peller-mariann-es-anna-elkepesztoen-hasonlitanak-egymasra.htmlAzt eddig is tudtuk, hogy a Life TV műsorvezetője, Peller Mariann és testvére, az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője, Peller Anna nagyon hasonlít egymáshoz, de így, hogy egymás mellett állnak, ez még jobban szembetűnik. TV + SztárokOrigoVörös miniben jött a Story Gálára Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-voros-miniben-jott-a-story-galara-rubint-reka-schobert-norbival.htmlRubint Réka és Schobert Norbi, ha csak tehetik, részt vesznek a Story Gálán. TV + SztárokOrigoStory Gála: Lányaival érkezett Endrei Judithttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-lanyaival-erkezett-endrei-judit.htmlA legendás tévést felnőtt lányai kísérték el. TV + SztárokOrigoTímea nélkül jött a Story Gálára Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-vajna-timea-nelkul-jott-a-story-galara-andy-vajna.htmlFelesége nélkül érkezett a Story Gálára Andy Vajna. Amíg Timi Amerikában van, őt más kísérte el. Azt is elárulta, hogy kicsoda. TV + Sztárok--Pataky Attila: "Ha abszolút bántóan közelít meg valaki, elhajtom"http://www.life.hu/sztarok/20180210-pataky-attila-az-eddarol.htmlAz EDDA frontembere, Pataky Attila 44 éve zenél, a 33. lemeze jelent meg. Az énekes elmondta, hogyan bírja a tempót közel 67 évesen, de azt is megtudhattuk, bántják-e az univerzummal kapcsolatos karikatúrák.TV + Sztárok--Story Gála: Ada megmutatta, hol zajlik az esti partihttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-ada-megmutatta-hol-zajlik-az-esti-parti.htmlAlig egy óra múlva elkezdődik a Story Gála - amelybe bele is nézhetsz a magazin Facebook oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.