Alkohol- és drogfüggőségéről vallott Krasznai Tünde

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
drog alkohol felnőttfilm Krasznai Tünde függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkohol- és drogfüggőségéről vallott az X-Faktorban megismert korábbi felnőttfilmes, Krasznai Tünde.

Krasznai Tünde jó útra tért, legyőzte függőségeit: felhagyott a drogokkal és az alkohollal. Az énekesnő most videóban vallott arról, milyen nehézségeken ment át az elmúlt években. Kiderült, fiatalon beleszeretett dílerébe, aki aztán a felnőttfilmezésre is rávette őt.

A szeretet hiányzott otthonról. Nem éreztem azt, hogy tartozom valahova. És szerintem azt a valahova tartozást pótoltam akkor, amikor beleszerettem kamaszon a dílerembe." – árulta el Tünde. Bevallotta, fiatalon rosszabbnál rosszabb döntéseket hozott. „Minden szer a valóságtól való elrugaszkodást jelenti. Sérelmek vannak az ember életében, legalábbis bennem azok voltak, nem bírtam megírózni vele. Mindig csak a vágyakozásról szólt az életem, és ezt a vágyakozást a droggal és az alkohollal nagyon jól kompenzáltam."

Az énekesnő életében azonban eljött az a pont, amikor ráébredt, változtatnia kell. Erre egy ismerőse döbbentette rá, akinek köszönhetően szakemberhez fordult.

Folyamatosan kiszolgáltatottan éltem. Ki voltam szolgáltatva a függőségeimnek, a férfiaknak, az álmaimnak, a tehetségkutatónak, a menedzseremnek. De volt egy nagyon jó barátom, aki rávezetett arra, hogy nekem segítségre van szükségem." – mesélte Krasznai Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.