Hevesi Kriszta Story Gála villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hevesi Kriszta szexuálpszichológus a Life.hu-nak arról beszélt a Story Gálán, hogy miért mutatják meg a nők szívesen a dekoltázsukat egy ilyen nagy rendezvényen. Természetesen ő sem viselt csadort. 

Story Gála: először jött együtt nyilvános eseményre Nádai Anikó és Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-eloszor-jott-egyutt-nyilvanos-esemenyre-nadai-aniko-es-aurelio.htmlNéhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy Nádai Anikó és Aurelio egy párt alkotnak. Kapcsolatuk azóta is tart, és most együtt vettek részt a Story Gálán is. A pár szívesen beszélt nekünk magánéletéről. TV + SztárokOrigoTímea nélkül jött a Story Gálára Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-vajna-timea-nelkul-jott-a-story-galara-andy-vajna.htmlFelesége nélkül érkezett a Story Gálára Andy Vajna. Amíg Timi Amerikában van, őt más kísérte el. Azt is elárulta, hogy kicsoda. TV + Sztárok--Story Gála: Hevesi Krisztával érkezett Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-hevesi-krisztaval-erkezett-aleska.htmlAleska a követőt kérdezte korábban, hogy szerintük kivel érkezik a szombat esti celebpartiba. Nos, lehullott a lepel... TV + Sztárok--Story Gála: Dubajban vette ruháját Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-dubajban-vette-ruhajat-medveczky-ilona.htmlRemekül érzi magát Medveczky Ilona. A Life.hu-nak a Story Gálán elmondta, biztosan nem fog táncolni, és ruhájáról is beszélt. TV + Sztárok--Story Gála: Ada megmutatta, hol zajlik az esti partihttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-ada-megmutatta-hol-zajlik-az-esti-parti.htmlAlig egy óra múlva elkezdődik a Story Gála - amelybe bele is nézhetsz a magazin Facebook oldalán. TV + SztárokOrigoMeztelenül rohangászott Los Angeles utcáin Shay Mitchell (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180210-meztelenul-rohangaszott-los-angeles-utcain-shay-mitchell-szineszno.htmlShay még korábban megígérte, ha 3 millió követője lesz, végigrohan az utcán meztelenül. Nem csak a szája járt: megtette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.