Megmutatta hosszú lábait a 60 éves Básti Juli - Fotó

Fotó: Bielik István - Origo -
neccharisnya házasság szexi Básti Juli láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Básti Juli augusztusban töltötte be 60. életévét, de ma is nagyon fiatalos, akár tíz évet is letagadhatna korából. Karcsú vonalait, hosszú lábait most egy szál neccharisnyában mutatta meg.

Básti Juli32 éve él boldogan férjével, Puskás Tamással. Még a főiskolai évek alatt szerettek egymásba, ám a diploma megszerzése után mégis mással házasodtak össze, a színésznőnek még gyermeke is született. Hamarosan azonban újra egymásra találtak és azóta két fiúval bővült a családjuk. Ma is nagyon boldogok, ügyelnek arra, hogy kapcsolatuk ne laposodjon el.

Mindig, mindennap elölről kell kezdeni, bízni egymásban, szeretni a másik jó és elfogadni a rossz tulajdonságait. Én elfogadom Tamást olyannak, amilyen, és ezzel ő sincs másként. Tolerálni kell a másikat, észrevenni, hogy mikor mire van szüksége. Ha az embernek nagyon fontos a társa, akit évtizedek múltán ugyan már nem lángoló szerelemmel, de igazi, mély szeretettel szeret, akkor nem nehéz az együttélés. Mi nem szoktuk meglepni egymást tárgyakkal – számunkra még ma is az a legszebb ajándék, ha együtt vagyunk." – árulta el a hot! magazinnakBásti Juli, aki 60 évesen is bombaformában van, hosszú lábait egy merész fotón is megmutatta az újság lapjain.

Básti Juli 60 évesen is remekül néz ki Forrás: hot! magazin
Stohl András szexista mondatán nevettek A Piramisban - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-stohl-andras-szexista-mondatan-nevettek-a-piramisban-video.htmlGömbérzéken viccelődtek Stohl András játékosai A Piramisban. A műsorvezető ezt követően szólt be a hölgyeknek, akik szerencsére nem sértődtek meg. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPataky Attila őszinte vallomása: sokat csajoztunk annak idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-pataky-attila-oszinte-vallomasa-sokat-csajoztunk-annak-idejen.html44 éve töretlen az Edda sikere, a zenekar ebből az alkalomból egy új albumot is megjelentet. Pataky Attila most a kezdeti évekre emlékezett vissza. TV + Sztárok--Erre nem voltak felkészülve: csődbe ment Fördős Zéék vállalkozásahttp://www.life.hu/sztarok/20180209-csodbe-ment-fordos-zeek-vallalkozasa.htmlÉlete nehéz időszakáról vallott Fördős Zé: a gasztroblogger elárulta, néhány évvel ezelőtt csődbe ment családi vállalkozásuk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA Dal: szakértők is megszólaltak a plágiumbotránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-dal-szakertok-is-megszolaltak-a-plagiumbotrannyal-kapcsolatban.htmlFolytatódik a plágiumgyanúba keveredett Yesyes zenekar ügye, immár szakértők is megszólaltak azzal kapcsolatban, valóban dallopás történt-e A Dal című műsorban. TV + SztárokOrigoA liftben szelfizett Liptai Claudia és Tilla - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-liftben-szelfizett-liptai-claudia-es-tilla-foto.htmlEgy liftben szelfizett Till Attila és Liptai Claudia. A két műsorvezető ezúttal egy rendezvényen találkozott újra. TV + SztárokOrigoJ.Lo diktálja a szabályokat: csak így hajlandó hozzámenni pasijáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180208-j-lo-diktalja-a-szabalyokat-csak-igy-hajlando-hozzamenni-pasijahoz.htmlJennifer Lopez csak akkor hajlandó újra férjhez menni, ha jövendőbelije minden kívánságát és elképzelését teljesíti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.