Ezért vihette a gyanúsított VV Fanni testét Siófokra, majd Dunaújvárosba

Forrás: RTL Sajtóklub -
Siófok gyilkosság halál VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni gyilkosságának ügyében még nagyon sok a kérdés. Még mindig nem tudják, hol van a holttest, ahogy azt sem, miért vitte el a gyanúsított VV Fanni testét előbb Siófokra, majd Dunaújvárosba. Egy büntetőjogász elmélete szerint segíteni akart a lánynak. 

VV Fanni eltűnése után nem sokkal tragikus hírt közölt a rendőrség: a lány meghalt. Ugyan holttest még nincs, ezt mindenki biztosra veszi. A gyanúsított nem tett beismerő vallomást, annak ellenére, hogy biztonsági felvételeken látszik, ő cipelte ki Fanni élettelen testét a lakásból. Csakhogy az koránt sem biztos, hogy a lány nem élt, amikor a gyanúsított betette az autójába. Így gondolkozik dr. Györei Péter büntetőügyvéd is, aki szerint azért is mehetett a nővel Siófokra a feltételezett gyilkos, mert segítséget akart kérni.

Segíteni akart gyilkosa VV Fanninak? "Forrás: RTL Sajtóklub "

"Könnyen lehet tehát, hogy igazat mondott a gyanúsított, amikor azt állította, hogy VV Fanni még élt, amikor egy takaróba bugyolálva kivitték az autóhoz.

Ha támadója valóban segíteni akart VV Fannin, akkor úgy logikus, hogy orvoshoz, vagy elsősegélynyújtási ismeretekkel rendelkező személyhez szándékozta őt vinni.

Könnyen lehet, hogy az elkövető nem volt tisztában az áldozatának okozott sérülés súlyosságával, és így remélhette, hogy talál olyan segítőt, aki "nem nyomja fel" egy gyógyítható testi sértés miatt.

Valószínű azonban, hogy VV Fanni előbb meghalt, minthogy eljutottak volna a remélt segítőhöz.

Nem kizárt, hogy a holttesttől már útközben megszabadult,

magyarázza blogján

VV Fanni édesanyja soha nem hallott lánya feltételezett gyilkosárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-vv-fanni-anyja-soha-nem-hallott-lanya-feltetelezett-gyilkosarol.htmlVV Fanni édesanyja egy telefonos interjúban elárulta, egyáltalán nem ismerte lánya feltételezett gyilkosát. Voltak olyan témák, amelyekről soha nem beszélgettek. TV + Sztárok--VV Fanni családjának ügyvédje nyilatkozott: a rendőrség többet tudhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-vv-fanni-csaladjanak-ugyvedje-nyilatkozott-a-rendorseg-tobbet-tud.htmlFanni családjának ügyvédje biztos abban, hogy a rendőrség sokkal többet tud, mint amennyi a sajtóban megjelent, és azért sem aggódik, hogy kiengednék a gyanúsítottat: bent lehet tartani a bűnrészesség miatt is, és az bizonyítható! TV + Sztárok--Doszpot Péter nyilatkozott VV Fanni ügyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-doszpot-peter-nyilatkozott-a-vv-fanni-ugyrol.htmlDoszpot Péter volt nyomozóként a rendőrség oldaláról próbálta bemutatni VV Fanni halálának ügyét, és egy dolog nagyon világos: az idő a hatóság ellen dolgozik. Holttest nélkül nincs gyilkosság, és minél később találják meg, annál nehezebb megállapítani a halál okát. TV + SztárokOrigoBorzalmas módon gyilkolhatták meg VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20180118-kulonos-kegyetlenseggel-gyilkolhattak-meg-vv-fannit.htmlNem zárható ki, hogy VV Fannit különös kegyetlenséggel gyilkolták meg. Ez a gyanúsított büntetésében több plusz évet is jelenthet. TV + SztárokOrigoHalottkereső kutyával, kutak mélyén keresik VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-halottkereso-kutyaval-kutak-melyen-keresik-vv-fanni-holttestet.htmlNémet halottkereső kutyát béreltek, és azzal keresik az egykori villalakó tetemét, akit a család ügyvédje szerint elhagyott kútba dobhattak. TV + Sztárok--A pénz miatt kellett meghalnia VV Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-penz-miatt-kellett-meghalnia-vv-fanninak-uj-nyomon-a-rendorseg.htmlKorábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.